Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Εγώ φταίω που σου κανονίζω για πολλά λεφτά» - Στο «φως» μηνύματα της 12χρονης με τον «Μιχάλη»

Ανατριχίλα προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, με ολοένα και περισσότερες συνομιλίες να έρχοντα...





Ανατριχίλα προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, με ολοένα και περισσότερες συνομιλίες να έρχονται στο «φως».

Την ώρα που ερευνάται ο σκοτεινός ρόλος του «Μιχάλη», αποκαλύπτεται νέα συνομιλία του με τη 12χρονη, όπως μετέδωσε το Mega και έγινε στα τέλη Αυγούστου και συγκεκριμένα, στις 28 του μήνα. Σύμφωνα με την εκπομπή Live News, φαίνεται πως τελικά όχι μόνο λειτουργούσε ως μαστροπός της ανήλικης, αλλά καυχιόταν μάλιστα, πως εκείνος ήταν που της έκλεινε τις καλύτερες συμφωνίες. Ακολουθεί η συνομιλία:

Μ.Ι: Εγώ φταίω που σου κανονίζω για πολλά λεφτά. Γουστάρεις 150 ευρώ για δύο ώρες;

12χρονη: Σιγά που κανονίζεις… Όχι σε ξενοδοχείο. Και θα δω γιατί έχω τον «άντρα» μου τώρα και μου δίνει 400 ευρώ.

Είναι ο ίδιος άντρας που σε παλαιότερη συνομιλία την πίεζε και πάλι να βρεθεί με πελάτη σε ξενοδοχείο, κάτι που η ανήλικη αρνιόταν να κάνει.

Μ.Ι: Σε ξενοδοχείο θέλει να έρθει να σε [βρει] και να είσαι στο Μεταξουργείο και να σε ξαναγυρίσει.

12χρονη: Όχι, πρώτον εκεί έχω πάει. Όχι φίλε, ξενοδοχείο δεν γουστάρω.

Μ.Ι: Καλά όπως θες, σε αμάξι 50.

12χρονη: Δεν ξέρω, θα δω.

Μ.Ι: Σε άλλο ξενοδοχείο πας;

12χρονη: Όχι, σε κανένα.

Μ.Ι: Εσύ χάνεις.

Τι κατέθεσαν όσοι παρουσιάστηκαν αυτοβούλως

Την ώρα που τα φώτα είναι στραμμένα στους παιδοβιαστές της 12χρονης, δεν είναι λίγοι εκείνοι που παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ για να καταθέσουν όσα γνώριζαν. Πρόκειται για πρόσωπα που μίλησαν διαδικτυακά με το 12χρονο κορίτσι αλλά σύντομα κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

«Τώρα με αυτήν την (…) μίλησα λίγο, αλλά δεν πήγα και να τη συναντήσω. Ήταν μικρή και ζητούσε και λεφτά και δεν το έκανα. Από παλιά σκεφτόμουν να έρθω στην αστυνομία, όταν έβλεπα έτσι κορίτσια πιο μικρά να στέλνουν μηνύματα, αλλά πάντα φοβόμουν μην ήταν κανένα κύκλωμα από πίσω και μπλέξω», κατέθεσε ένας από αυτούς.

«Παρουσιαζόταν ως κοπέλα 18 ετών η οποία ζητούσε ερωτική συνεύρεση έναντι χρηματικού αντιτίμου. Επειδή γενικά σαν άνθρωπος αν δω κάτι περίεργο θέλω να το ψάχνω παραπάνω, έτσι έκανα και σε αυτήν την περίπτωση», λέει άλλος συνομιλητής της.

«Δεν έμοιαζε με 12, φαινόταν με 17» έχουν πει σχεδόν όλοι οι προφυλακισμένοι κατηγορούμενοι. Ένας ισχυρισμός όμως που καταρρίπτει ένας άλλος άντρας που συνομίλησε και συνάντησε την 12χρονη αλλά έφυγε τρέχοντας όταν αντίκρυσε την αλήθεια, δηλαδή ότι είχε να κάνει με ένα μικρό παιδί.

«Όταν την είδα να μπαίνει στο στενό και κατάλαβα ότι αυτό το κοριτσάκι που έβλεπα ήταν η δήθεν 18χρονη που συνομιλούσα, έπαθα σοκ. Ήταν 12 – 13 χρονών κοριτσάκι και έμεινα άφωνος. Χωρίς να της δώσω τίποτα, της είπα ''είσαι μικρή'' κι έφυγα, χωρίς να μου πει τίποτα αυτή».

«Καθώς έφευγα σκεφτόμουν τι ήταν αυτό που μου συνέβη. Δεν το πίστευα. Είχα τρομάξει κιόλας, γιατί φοβόμουν μην τυχόν μου την είχαν στημένη και μου επιτεθεί κανένας άλλος. Ήταν περίεργη η φάση».

Όπως έχουν καταθέσει πολλοί συνομιλητές της 12χρονης, ο τρόπος με τον οποίο τους προσέγγιζε ο Ηλίας Μίχος παριστάνοντας την ανήλικη, ήταν επιθετικός και σε καμία περίπτωση δεν παρέπεμπε σε παιδί δημοτικού.

«Την ίδια μέρα ή τις επόμενες μέρες μου έστειλε αυτή πάλι κάτι μηνύματα στο Viber και από τον ίδιο αριθμό και από έναν άλλον και με έβριζε. Δεν θυμάμαι τι άλλο μου έλεγε, γιατί τα έσβησα όλα κατευθείαν. Σκεπτόμενος όλα αυτά μετά, μετάνιωσα που δεν έκανα κάτι τότε, μήπως και το έσωζα αυτό το κορίτσι».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.