Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βιασμός 12χρονης: «Αλέξανδρος», «Πάνος» τα ονόματα δύο βιαστών που έδωσε η μικρή - Ένας τρίτος έχει ανήλικα παιδιά

  Όσο ξετυλίγεται το κουβάρι της φρικιαστικής υπόθεσης βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό, φωτίζονται όλο και περισσότερες σκοτεινές πτυχέ...

 



Όσο ξετυλίγεται το κουβάρι της φρικιαστικής υπόθεσης βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό, φωτίζονται όλο και περισσότερες σκοτεινές πτυχές του θρίλερ. Αποκαλύπτεται η εμπλοκή νέων προσώπων, με τις Αρχές να βρίσκονται πιο κοντά σε νέες συλλήψεις.

Περισσότερα κομμάτια έχουν συμπληρωθεί στο παζλ, καθώς το 12χρονο θύμα έχει κατονομάσει -με την κατάθεση που έχει δώσει στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές- τουλάχιστον τέσσερις άνδρες. Μέχρι στιγμής, προφυλακιστέοι έχουν κριθεί ο 53χρονος Ηλίας Μίχος και ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την κατάθεση της 12χρονης, που μετέδωσε το Star, ένα από τα πρόσωπα που περιέγραψε η ανήλικη, είναι ένας άνδρας με το όνομα «Πάνος». Τον περιέγραψε ως 40χρονο, είπε πως τον γνώρισε στο Instagram και πως ήταν από την Παλλήνη, ενώ έφτασε στο ραντεβού με ένα αυτοκίνητο κόκκινου χρώματος, γαλλικής κατασκευής.

Ένα δεύτερο πρόσωπο ήταν ένας άνδρας με το όνομα «Αλέξανδρος». Αυτός ήταν, σύμφωνα με την ανήλικη, από το Ίλιον, περίπου 30 ετών. Είχε μάλιστα, ένα παιδάκι 12 ετών και έφτασε στο ραντεβού με ένα μαύρο αυτοκίνητο.

------------------------------------------


Το τρίτο πρόσωπο δεν το κατονόμασε η 12χρονη, καθώς δεν θυμόταν, όμως, όπως είπε, ήταν κάτοικος Κορίνθου, έχοντας σχέσεις και με τον Πειραιά, ενώ οδηγούσε ένα λευκό Toyota. Μάλιστα και αυτός ήταν πατέρας δύο παιδιών, ηλικίας 15-16 ετών. «Έχω δύο παιδιά στην ηλικία σου, μου είχε πει. Νόμιζε ότι είμαι 16» ανέφερε χαρ

ακτηριστικά η ανήλικη στις Αρχές για τον συγκεκριμένο άνδρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.