Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Δεν με αφήνουν να την δω» λέει η γιαγιά 12χρονης από τον Κολωνό - «Ο ένας ψυχολόγος φεύγει, ο άλλος έρχεται»

   Η γιαγιά της ανήλικης που έπεσε θύμα βιασμού κατ’ εξακολούθηση στον Κολωνό μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 για την κατάστ...

  



Η γιαγιά της ανήλικης που έπεσε θύμα βιασμού κατ’ εξακολούθηση στον Κολωνό μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 για την κατάσταση της εγγονής της. Ανέφερε πως από την στιγμή που μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο στο «Χαμόγελο του παιδιού», δεν της επιτρέπουν να την δει.

«Είμαι μαζί του μέρα – νύχτα, είμαι κοντά του. Ήμουν στο Νοσοκομείο Παίδων και τώρα πήγανε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και δεν με αφήνουν να πάω και να το δω. Μέχρι χθες το μεσημέρι ήμουν εκεί. Προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του», είπε η γιαγιά σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ανήλικη από τον Κολωνό που έπεσε θύμα βιασμών και εκπόρνευσης.

Σε ερώτηση κατά πόσον η 12χρονη μιλάει με ψυχολόγους και κατά πόσον έχει «ανοιχτεί» συζητώντας για την υπόθεση, η γιαγιά της εξήγησε πως: «Ο ένας ψυχολόγος φεύγει, ο άλλος έρχεται. Της συμπαραστέκονται, της φέρονται ωραία τα παιδιά (στην δομή του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού»).

Για τα αδέλφια της 12χρονης που φιλοξενούνται στην ίδια δομή με το κορίτσι, η γιαγιά τους ανέφερες πως: «Τα παιδιά μας είναι ευγενέστατα. Το μόνο που… στενοχωριούνται πάρα πολύ, κλαίνε μέρα – νύχτα, θέλουν να έρθουν στο σπίτι τους και θέλουν την μάνα τους».

Σε ότι αφορά την κατάσταση των αδελφιών της ανήλικης, η γιαγιά απάντησε πως: «Tα μεγάλα στενοχωριούνται πάρα πολύ. Τα δυο, τα πιο μεγάλα, 17 και 16 ετών, κλαίνε μέρα – νύχτα. Τα μικρά τα αντιμετωπίζουν πιο ψύχραιμα, παίζουνε… ξεχνιούνται. Τα μεγάλα…τι να σας πω;»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.