Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βιασμός 12χρονης Σεπόλια: Η πρώτη δήλωση του δημοσιογράφου γιου του 53χρονου βιαστή που εκδιώχθηκε από το «Βήμα»

   Σεπόλια: Τι λέει ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Μίχος για τον πατέρα του και οι αιχμές για την απόλυσή του από το «Βήμα». Συγκλονισμένη φέρε...

  



Σεπόλια: Τι λέει ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Μίχος για τον πατέρα του και οι αιχμές για την απόλυσή του από το «Βήμα».

Συγκλονισμένη φέρεται να είναι η οικογένεια του 53χρονου βιαστή των Σεπολίων, Ηλία Μίχου, με τον γιο να πραγματοποιεί το πρωί της Πέμπτης την πρώτη δημόσια παρέμβαση για την υπόθεση που συγκλονίζει το πανελλήνιο.

Ο Παναγιώτης Μίχος, δημοσιογράφος στο επάγγελμα και μάλιστα με παρουσία σε μεγάλα Μέσα Ενημέρωσης, χαρακτηρίζει φρικτές και κτηνώδεις τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο πατέρας του, ζητώντας ωστόσο από τους πολίτες να μην γίνουν κτήνη και οι ίδιοι «σκοτώνοντας» ανθρώπους που δεν έχουν καμία ευθύνη.

Ο ίδιος, μετά το ξέσπασμα της υπόθεσης βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια από τον πατέρα του και τις κατηγορίες για μαστροπεία, απολύθηκε από την εφημερίδα «Το Βήμα» στην οποία εργάζονταν.

Δείτε την ανάρτηση του κ. Παναγιώτη Μίχου:

«Οι φρικτές και κτηνώδεις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο πατέρας μου δεν χωρούν σε ανθρώπινο νου. Όμως υπάρχει οικογενειακή ευθύνη;

Οι περισσότεροι φαίνεται πως την υιοθετούν. Την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, η διεύθυνση της εφημερίδας «Το Βήμα» με απέλυσε. Με ταύτισαν με όσα κατηγορείται ο πατέρας μου.

Είμαι πολύ περήφανος που για δύο χρόνια ήμουν διπλωματικός συντάκτης του «Βήματος». Ήταν σπουδαία εμπειρία· την πέτυχα και την έζησα με τη δουλειά μου. Και είμαι περήφανος για αυτό!

Αν υπάρχουν κτήνη που κάνουν όσα ακούμε και διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες, φροντίστε να μη γίνεστε και εσείς κτήνη «σκοτώνοντας», απειλώντας ή καταστρέφοντας ανθρώπους που δεν έχουν καμία ευθύνη.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.