Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Άννα Φόνσου για Κολωνό: Είδα το 12χρονο κορίτσι να κάνει θελήματα στο μαγαζί του 53χρονου στις 11 το βράδυ

Για την υπόθεση του Κολωνού και τον 53χρονο που κατηγορείται για τον βιασμό και την εκπόρνευση ενός κοριτσιού 12 ετών μίλησε η Άννα Φόνσου,...





Για την υπόθεση του Κολωνού και τον 53χρονο που κατηγορείται για τον βιασμό και την εκπόρνευση ενός κοριτσιού 12 ετών μίλησε η Άννα Φόνσου, που έχει απαθανατιστεί σε φωτογραφίες μαζί με τον φερόμενο ως δράστη. 

«Πριν από ένα χρόνο με κάλεσε ο 53χρονος και μου είπε “κυρία Φόνσου γνωρίζω ότι έχετε ανάγκες και θα ήθελα να φέρω αναψυκτικά και τρόφιμα για το Σπίτι του Ηθοποιού” και θέλω και μία φωτογραφία μαζί σας για να αναδείξουμε τη δράση αυτή. Και πράγματι μας έφερε πάρα πολλά πράγματα και βγάλαμε φωτογραφία» περιέγραψε για τη γνωριμία της με τον 53χρονο μιλώντας στο Πρωινό.

«Κάποιες μέρες αργότερα μου ζήτησε να μας φέρνει προϊόντα κάθε 15 – 20 μέρες και έτσι έκανε, μας έφερνε συνεχώς έως που μία μέρα με κάλεσε στο μαγαζί του για να το δω από κοντά» είπε η κυρία Φόνσου.

«Εκεί πήγα με 3 ακόμη ηθοποιούς, βγάλαμε φωτογραφίες και είχε ετοιμάσει ένα τεράστιο τραπέζι έξω από το μαγαζί με φαγητά. Εκεί ήταν και η πρώτη μου συνάντηση με τη 12χρονη. Την είδα εκεί με το ποδήλατό της και όταν τη ρώτησα τι κάνει έξω μέσα στο βράδυ και μου είπε πως μένει πολύ κοντά και κάνει θελήματα για τον 53χρονο αλλά πως το γνωρίζει η μητέρα της» αποκάλυψε.

------------------------------------------


Όσο για την τελευταία της συνάντηση με τον 53χρονο «τον είδα σε ένα μπαρ σε ένα τραπέζι με 10 άτομα, όλοι υπεράνω υποψίας, ανάμεσά τους ένας παπάς, ένας οδοντίατρος και ένας καθηγητής πανεπιστημίου».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.