Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Αρνείται τα πάντα ο 33χρονος – «Δεν κατάλαβα ότι ήταν μικρή γιατί ήταν βαμμένη»

    Στη «γραμμή» πως δεν… ήξερε, δεν κατάλαβε φαίνεται ότι θα κινηθεί στην απολογία του ο 33χρονος, τρίτος συλληφθέντας για την υπόθεση του...

   



Στη «γραμμή» πως δεν… ήξερε, δεν κατάλαβε φαίνεται ότι θα κινηθεί στην απολογία του ο 33χρονος, τρίτος συλληφθέντας για την υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης ενός 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό. Ο άνδρας, κάτοικος δυτικών προαστίων, θα απολογηθεί τη Δευτέρα (17.10.2022) και έως τότε θα κρατείται στη ΓΑΔΑ.

«Αρνείται όλες τις κατηγορίες. Θεωρούσε ότι μιλούσε με κάποιο ενήλικο άτομο» λέει στο newsit.gr ο Γιάννης Μπαρκαγιάννης, δικηγόρος του 33χρονου, που είναι ο τρίτος συλληφθείς για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό. Το κοριτσάκι, πάντως, φέρεται να τον έχει αναγνωρίσει ως έναν από τους άνδρες που την κακοποίησαν σεξουαλικά.

Όταν, μάλιστα, ο δικηγόρος του τον επισκέφτηκε στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ και τον ρώτησε αν ισχύουν τα όσα λέγονται και γράφονται, ακόμη και πως δεν τον ένοιαζε η ηλικία του κοριτσιού στον Κολωνό, ο 33χρονος έβαλε τα κλάματα και είπε στον δικηγόρο του: «Αν ήξερα ότι είναι 12 ετών ούτε καλησπέρα δεν θα της έλεγα», είπε. Στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ βρισκόταν και η μητέρα του, η οποία όταν άκουσε ότι ο γιος της κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου, λιποθύμησε!

Ο 33χρονος αρνείται τα πάντα από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του και ισχυρίζεται πως τα μηνύματα έμοιαζε να τα στέλνει ενήλικας, φωτογραφίζοντας τον Ηλία Μίχο. Ο δικηγόρος του, τον επισκέφτηκε το απόγευμα του Σαββάτου στη ΓΑΔΑ και ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι πίστευε, όταν συνάντησε το 12χρονο κορίτσι, ότι ήταν 17 με 18 ετών γιατί… ήταν βαμμένη!

«Σε καμία περίπτωση δεν θεώρησα ότι μιλάω στα μηνύματα με κάποια 12 ετών. Όταν την είδα από κοντά, ήταν βαμμένη. Κι εγώ φαίνομαι μικρότερος» ανέφερε ο 33χρονος στον δικηγόρο του, ο οποίος είπε μιλώντας στο newsit.gr ότι «ο τρόπος ομιλίας της 12χρονης και το γεγονός ότι ζητούσε τραπεζικούς λογαριασμούς, e-banking, τον έκανε (σ.σ. τον εντολέα του) να πιστεύει ότι πράγματι είναι τόσο χρονών».

Σύμφωνα με τον κ. Μπαρκαγιάννη, ο 33χρονος υποστηρίζει ότι «όταν την είδε και από κοντά δεν το κατάλαβε, γιατί ήταν βαμμένη» Κατά τον 33χρονο, εκτός από το… βάψιμο, δεν σκέφτηκε ότι είχε απέναντί του ένα 12χρονο γιατί τα μηνύματα (σ.σ. σύμφωνα με την αστυνομία συχνά τα έστελνε ο βασικός κατηγορούμενος, ο Μίχας) του έλεγε ότι κοιτούσε για τα χρήματα στο atm, στο e-banking, ενώ η εφαρμογή μέσω της οποίας μιλούσαν ήταν για άνω των 20 χρονών. «Τον ρώτησα εγώ ο ίδιος “δεν κατάλαβες;” και εκείνος μου απάντησε “όχι, σε καμία περίπτωση. Κι εγώ είμαι 33 αλλά μοιάζω για 20 κάτι χρόνων” και πράγματι έτσι είναι. Και εγγράφως στα μηνύματα αλλά και από κοντά την ρώτησε “μα φαίνεσαι μικρότερη” και του απάντησε “όχι είμαι 17 χρονών”», είπε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του, ο 33χρονος ισχυρίστηκε ότι τις δύο φορές που συνάντησε το ανήλικο θύμα από κοντά, δεν υπήρξε σεξουαλική επαφή.

------------------------------------------


«Την πρώτη φορά που θα βρίσκονταν ήταν μεσημέρι και του είχε ζητήσει από τα μηνύματα να έχει μαζί του κάτι (π.χ. ύφασματα, ρούχα κτλ) για να καλύψει τα τζάμια του αυτοκινήτου για να μην φαίνονται. Και έτσι έγινε, σε δρόμο στα Σεπόλια. Ο εντολέας μου όμως δεν μπορούσε να συνεχίσει, γιατί ανησυχούσε και κοιτούσε, όπως μου είπε, δεξιά-αριστερά, επειδή είχε κόσμο και έφυγε χωρίς να της δώσει χρήματα».

Όπως υποστηρίζει ο Γιάννης Μπαρκαγιάννης, ο 33χρονος εντολέας του ισχυρίζεται ότι «δεν έγινε η πράξη, καμία φορά δεν έγινε η πράξη», ενώ τη δεύτερη φορά που βρέθηκαν ο 33χρονος με τη 12χρονη, ο δικηγόρος του άντρα υποστηρίζει ότι η ανήλικη είπε στον κατηγορούμενο πως χρειάζεται τα χρήματα γιατί βοηθάει μία υπερήλικη κυρία. «Την δεύτερη φορά πήγε να της δώσει χρήματα και την ρώτησε “για ποιον λόγο τα θέλεις τα χρήματα;” και εκείνη του ανέφερε “τα χρειάζομαι για να τα δώσω σε μια γιαγιά που βοηθάω”».

Την τρίτη φορά που είχαν κλείσει ραντεβού, σύμφωνα πάντα με τον δικηγόρο του 33χρονου συλληφθέντα, «υπήρχε ένα πρόβλημα με το έμβασμα και λόγω αυτού δεν βρέθηκαν. Του είχε πει μέσω μηνυμάτων να βάλει χρήματα σε λογαριασμό και ο εντολέας μου προσπάθησε να τα βάλει αλλά καθυστέρησε επειδή έκανε το έμβασμα να φανεί τρεις μέρες. Έτσι, η υποτιθέμενη κοπέλα, ο χειριστής του viber γκρίνιαζε, λέγοντας ότι “πρέπει να φανούν άμεσα τα χρήματα”. Του ανέφερε μάλιστα “πήγα και στο ATM και στο e-banking να κοιτάξω αν έχει γίνει κάποια μεταφορά και δεν είχε γίνει“. Αποτέλεσμα τότε, ήταν να μην βρεθούν» λέει στο newsit.gr ο δικηγόρος του 33χρονου και προσθέτει ότι «εφόσον υπήρχε αυτός ο διαπληκτισμός μέσω μηνυμάτων, ο εντολέας μου διέκοψε την μεταφορά του εμβάσματος και δεν ασχολήθηκε».

Ο Γιάννης Μπαρκαγιάννης, συμπλήρωσε, μιλώντας στο newsit.gr ότι μετά από αίτημα και της οικογένειας θα ζητήσει πραγματογνώμονα ψυχίατρο και τις επόμενες ημέρες ο 33χρονος συλληφθείς για την υπόθεση αναμένεται να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση καθώς ο δικηγόρος του κάνει λόγο για «πνευματική ανικανότητα» του εντολέα του.

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα-newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.