Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δεν του άρεσε καθόλου... Ακάρ μετά τη διαγραφή του tweet από το ΝΑΤΟ: «Απαράδεκτο να κατέβει για την κακομαθημένη Ελλάδα»

  Τον εμπρηστικό τόνο της διατηρεί η Τουρκία που επιδίδεται σε συνεχείς δηλώσεις που υποδηλώνουν θρασύτητα και διάθεση αναβίωσης των εχθρικ...

 



Τον εμπρηστικό τόνο της διατηρεί η Τουρκία που επιδίδεται σε συνεχείς δηλώσεις που υποδηλώνουν θρασύτητα και διάθεση αναβίωσης των εχθρικών αισθημάτων του παρελθόντος. Παρά το γεγονός ότι το ΝΑΤΟ προχώρησε, το προηγούμενο 24ωρο, σε νέα άνάρτηση, μετά τη διαγραφή των «συγχαρητηρίων», με την οποία έγραφε ότι η Τουρκία είναι χρόνια σύμμαχος, ο υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, προέβη σε νέες προκλήσεις.



«Η διαγραφή του tweet από το ΝΑΤΟ ύστερα από αβάσιμο αίτημα της Ελλάδας βλάπτει την ταυτότητα και το κύρος του ΝΑΤΟ» αναφέρει το τουρκικό υπουργείο Άμυνας ενώ κάνει λόγο για «κακομαθημένη Ελλάδα».

Ειδικότερα το τουρκικό υπουργείο Άμυνας υποστηρίζει τα εξής ενώ τα βάζει με το ΝΑΤΟ: «Είναι απαράδεκτο η Συμμαχική Χερσαία Διοίκηση του ΝΑΤΟ (LANDCOM) να διαγράφει τη δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την 30η Αυγούστου και την Ημέρα της Νίκης των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, υποχωρώντας απέναντι σε μια εγωιστική και κακομαθημένη στάση άλλου μέλους του ΝΑΤΟ».

«Η διαγραφή του μηνύματος για την Ημέρα της Νίκης, που δεν αποτελούσε πρόβλημα, ούτε είχε εκφραστεί κάποια αντίδραση εδώ και χρόνια, βασιζόμενη στην απαίτηση μίας χώρας που δεν διστάζει να σαμποτάρει ακόμη και τις αποστολές του ΝΑΤΟ, κλειδώνοντας ένα αεροσκάφος μας, δυσφημεί την ταυτότητα και το γόητρο του ΝΑΤΟ. Είτε αναγράφεται είτε όχι, το γεγονός ότι κερδίσαμε το 1922 δεν μπορεί να αλλάξει», συνεχίζει η ανάρτηση στο Twitter.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.