Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δάσκαλος δικάζεται επειδή χρησιμοποίησε «λάθος» αντωνυμία σε τρανς μαθητή – «Δεν εγκαταλείπω τις χριστιανικές πεποιθήσεις μου»

  Ένας δάσκαλος από την Ιρλανδία έχει μπλεξίματα με τον νόμο, καθώς αποκαλούσε ένα τρανς μαθητή με την αντωνυμία «αυτός», την στιγμή που το...

 



Ένας δάσκαλος από την Ιρλανδία έχει μπλεξίματα με τον νόμο, καθώς αποκαλούσε ένα τρανς μαθητή με την αντωνυμία «αυτός», την στιγμή που το παιδί, οι γονείς του και το σχολείο ζητούσαν να χρησιμοποιεί το «αυτό».



Σύμφωνα με το dailymail.co.uk, ο Enoch Burke μετά από απόφαση του καθολικού σχολείου που εργάζονταν, παύθηκε από τα καθήκοντα του, ενώ η διεύθυνση ζήτησε έρευνα, ώστε να διαπιστωθεί εάν προσφωνούσε το παιδί ως «αυτός» καταλάθος ή επίτηδες με στόχο να το προσβάλει.

Παρόλα αυτά, ο άνδρας παραβίασε τους όρους και πήγε να διδάξει κανονικά, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και έκτοτε έχει δύο δίκες εις βάρος του, ενώ ο δικαστής αποφάσισε την προσωρινή φυλάκιση του.


«Δεν εγκαταλείπω τις χριστιανικές πεποιθήσεις μου»

Ο Enoch Burke τόσο στις αρχές, όσο και σε σχετικές ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους, υποστήριξε ότι οι διώξεις εναντίον του, συμβαίνουν γιατί είναι «χριστιανός» κι επειδή «επιβάλλεται να μιλάς σωστά στα τρανς άτομα».

Μάλιστα, εντύπωση προκάλεσε το γεγονός, ότι ενώ επικαλείται την θρησκεία του ως υπερασπιστική γραμμή, αφήνει υπόνοιες για τον μαθητή -δεν συμμετέχει στην αγωγή εναντίον του- και τα τρανς άτομα, την στιγμή που όλα ξεκίνησαν από απόφαση του καθολικού σχολείου που εργαζόταν.

«Είναι παράνοια να οδηγηθώ από αυτή την αίθουσα σε μια φυλακή, αλλά δεν θα εγκαταλείψω τις χριστιανικές μου πεποιθήσεις», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «είμαι δάσκαλος και δεν θέλω να πάω φυλακή. Θέλω να είμαι στην τάξη μου σήμερα, εκεί ήμουν σήμερα το πρωί όταν με συνέλαβαν. Τα τρανς άτομα είναι ενάντια στη χριστιανική μου πεποίθηση. Είναι αντίθετα με τις γραφές, αντίθετα με το ήθος της Εκκλησίας της Ιρλανδίας και του σχολείου μου».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.