Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ένας «αχταρμάς» στο μυαλό τους... Πόλεμο στην Κρήτη «φαντάζονται» οι Τούρκοι και με… πυρηνικά όπλα!

  Το σκηνικό έντασης με την Ελλάδα που η Άγκυρα έχει στήσει συνεχίζουν να εξυφαίνουν τουρκικά ΜΜΕ, διατυπώνοντας αδιανόητα σενάρια περί πυρ...

 



Το σκηνικό έντασης με την Ελλάδα που η Άγκυρα έχει στήσει συνεχίζουν να εξυφαίνουν τουρκικά ΜΜΕ, διατυπώνοντας αδιανόητα σενάρια περί πυρηνικών και ανοίγοντας συζητήσεις για τα «πιθανότερα σημεία σύγκρουσης» μεταξύ των δύο χωρών.

Σε συζήτησή της με τον στρατιωτικό αναλυτή Μετέ Γιαράρ, παρουσιάστρια του CNN Turk διατύπωσε ερωτήματα για το εάν τοποθετηθούν πυρηνικά στην Κρήτη, «αφού στόχος θα είναι η Ρωσία».

«Πιθανό σημείο σύγκρουσης θα είναι η Κρήτη.

»Διότι η συμφωνία που έχουμε υπογράψει με τη Λιβύη, ταυτίζεται σε ακριβώς αυτό το σημείο» απαντά με τη σειρά του ο στρατιωτικός αναλυτής.

Μάλιστα, ο ίδιος επαναλαμβάνει ορισμένες από τις πάγιες θέσεις της Άγκυρας, αναφορικά με τη στρατιωτικοποίηση των νησιών και τη διεκδίκηση κυριαρχικών δικαιωμάτων.

«Πριν από τα S-300, πήγαν και στρατιωτικοποίησαν ένα- ένα τα νησιά.

»Πρώτα ένα όπλο, μετά δύο και πέντε.

»Αργότερα ένα νησί, δύο νησιά κτλ.

»Δεν τους έφτασε αυτό, πήγαν και διεκδίκησαν κυριαρχικά δικαιώματα σε νησιά που δεν έχει καθοριστεί η κυριαρχία τους» δήλωσε ο στρατιωτικός αναλυτής.

Αξίζει να σημειωθεί πως προ ημερών, η Yeni Safak κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο: «Η Ελλάδα θέλει πόλεμο» αναφερόμενη στο ζήτημα των S-300.

Η εφημερίδα παρουσίασε μάλιστα δύο σενάρια: είτε ότι η Ελλάδα θέλει πόλεμο είτε ότι θέλει να αναγκάσει την Τουρκία να μετακινήσει τους S-400 στα παράλια του Αιγαίου και να φέρει σύγκρουση της Δύσης με την Τουρκία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.