Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κούρδος, σεσημασμένος για ναρκωτικά το θύμα της εκτέλεση στα Πετράλωνα... Σίγουρη η σύνδεση με την πλατεία Βάθη!

      Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είναι άνδρας κουρδικής καταγωγής, ηλικίας περίπου 30 ετών. Είναι σεσημασμένος για ναρκωτικά, καθώς ε...

     



Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είναι άνδρας κουρδικής καταγωγής, ηλικίας περίπου 30 ετών. Είναι σεσημασμένος για ναρκωτικά, καθώς εμφανίζεται να έχει διπλά στοιχεία, δηλαδή διαφορετικά ονόματα και ηλικίες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το Ανθρωποκτονιών εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο η δολοφονία να σχετίζεται με το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στην πλατεία Βάθη. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο τραυματίες στο συγκεκριμένο αιματηρό επεισόδιο ήταν επίσης κουρδικής καταγωγής. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, οι Αρχές δεν αποκλείουν ο δράστης να είναι το ίδιο πρόσωπο.

Οι άνδρες της αστυνομίας έχουν περικυκλώσει το σημείο, όπου εντοπίστηκε το θύμα, τα ξημερώματα της Κυριακής 4 Σεπτεμβρίου. Οι κάτοικοι ανάστατοι από τους πυροβολισμούς έχουν βγει στα μπαλκόνια τους. 

 Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής στην ΕΡΤ, οι δράστες απομακρύνθηκαν από το σημείο τρέχοντας. Δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να είχαν κάποιο αυτοκίνητο σε κοντινή απόσταση και έτσι η αστυνομία “χτενίζει” τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας.

 



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.