Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Ουρές» σχηματίζουν οι Ρώσοι στα σύνορα με τη Γεωργία - Φεύγουν για να γλιτώσουν την επιστράτευση

Ρώσοι σε απόγνωση προσπαθούν με κάθε τρόπο να γλιτώσουν την επιστράτευση, που εξήγγειλε νωρίτερα την Τετάρτη με διάγγελμά του ο Βλαντιμίρ Π...





Ρώσοι σε απόγνωση προσπαθούν με κάθε τρόπο να γλιτώσουν την επιστράτευση, που εξήγγειλε νωρίτερα την Τετάρτη με διάγγελμά του ο Βλαντιμίρ Πούτιν, με τις φωτογραφίες νεαρών που προσπαθούν να περάσουν σε γεωργιανό έδαφος, να πυροδοτούν σχόλια χλεύης από τη μεριά των Ουκρανών.



Συγκεκριμένα, κάνουν λόγο για «δειλία των ορκ», όπως αποκαλούνται οι Ρώσοι στην Ουκρανία.


Οι τεράστιες ουρές που έχουν σχηματίσει οι Ρώσοι στα σύνορα με τη Γεωργία είναι ενδεικτικές του κλίματος αναστάτωσης και πανικού στη Ρωσία, όπου αεροπορικές εταιρείες θα σταματήσουν να πουλάνε εισιτήρια σε άνδρες από 18 έως 65 ετών, οδηγώντας τους ουσιαστικά στην αναζήτηση άλλων τρόπων διαφυγής από τη χώρα.

Νεαροί Ρώσοι που αρνούνται να πολεμήσουν έχουν σχηματίσει ουρές στα σύνορα με τη Γεωργία, καθώς δεν μπορούν εύκολα με άλλο τρόπο να φύγουν από τη χώρα τους.

Προβληματισμός κυριεύει τους Γεωργιανούς, όπως γράφουν δημοσιογράφοι της χώρας, καθώς οι ροές Ρώσων μεταναστών είναι μεγάλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.