Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φρίκαραν οι τούρκοι... Η Κύπρος αγοράζει πολεμικά ελικόπτερα από τη Γαλλία και αυτοί μιλούν για κλιμάκωση και «μητέρα πατρίδα»!

Το παράνομο ψευτο-«υπουργείο εξωτερικών» των κατεχομένων με νέα γραπτή ανακοίνωση αντέδρασε στη συμφωνία για προμήθεια γαλλικών ελικοπτέρων...





Το παράνομο ψευτο-«υπουργείο εξωτερικών» των κατεχομένων με νέα γραπτή ανακοίνωση αντέδρασε στη συμφωνία για προμήθεια γαλλικών ελικοπτέρων στην Κύπρο και σε πρόσφατη δήλωση του Υπουργού Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας, Χαράλαμπου Πετρίδη.

Ποιοι ομιλούν και δεν ντρέπονται; Ομιλούν οι εκπρόσωποι του κατοχικού καθεστώτος, οι οποίοι μαζί με την κατοχική Τουρκία διατηρούν δύναμη 40 χιλιάδων στρατιωτών του Αττίλα στην κατεχομενη Κύπρο.

Σύμφωνα με το παράνομο ψευτο-«υπεξ» η τουρκοκυπριακή πλευρά «έχει θέσει ως σύνθημα την εγκαθίδρυση εποικοδομητικών σχέσεων συνεργασίας μεταξύ δύο ‘κυρίαρχων ισότιμων κρατών’ στη βάση της αρχής της καλής ‘γειτονίας’. Από την άλλη πλευρά, η ελληνοκυπριακή πλευρά επιτάχυνε πρόσφατα τη μετατροπή του νησιού σε αποθήκη όπλων».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «η Κύπρος έχει υπογράψει συμφωνία πώλησης επιθετικών ελικοπτέρων με τη Γαλλία και έχει εντείνει τις προσπάθειές της για την προμήθεια πυραυλικών συστημάτων, συστημάτων ραντάρ και άλλου στρατιωτικού εξοπλισμού».

Υποστηρίζει ότι το Υπουργείο Άμυνας και ο ελληνοκυπριακός στρατός, όπως αναφέρεται στην Εθνική Φρουρά, «ο οποίος, εκτός από την προμήθεια όπλων και την αύξηση των στρατιωτικών ασκήσεων την τελευταία περίοδο, έβαλε ακόμη και Έλληνες κληρικούς να εξασκηθούν στην σκοποβολή, συνεχίζουν να τοποθετούν βαρύ οπλισμό» στην Πράσινη Γραμμή.

Τέλος, το παράνομο ψευτο-«υπεξ» κατηγορεί την ελληνοκυπριακή πλευρά με το πρόσχημα της «κλιμάκωσης της έντασης» και προσθέτει ότι «υπενθυμίζουμε για άλλη μια φορά ότι δεν θα εγκαταλείψουμε ποτέ την αποφασιστικότητά μας να προστατεύσουμε τα δικαιώματα και τα συμφέροντά μας μαζί με τη “μητέρα πατρίδα” Τουρκία».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.