Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σοκ στο Ηράκλειο: Βρέθηκε απαγχονισμένος ο πρόεδρος της Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας

Τέλος στη ζωή του έβαλε ο πρόεδρος της Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας της Εκκλησίας της Κρήτης, γεγονός που προκάλεσε σοκ στην τοπική κο...





Τέλος στη ζωή του έβαλε ο πρόεδρος της Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας της Εκκλησίας της Κρήτης, γεγονός που προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου.

Σοκ και τραγωδία στο Ηράκλειο, καθώς νεκρός εντοπίστηκε ο πρόεδρος της Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας της τοπικής εκκλησίας της Κρήτης.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο 62χρονος άνδρας αυτοκτόνησε, καθώς εντοπίστηκε νεκρός με ένα σχοινί τυλιγμένο στον λαιμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, όλα συνέβησαν νωρίς το βράδυ της Τρίτης (20/9). Όπως αναφέρει, έβαλε τέλος στη ζωή του δι’ απαγχονισμού από μια σκάλα μέσα στο χώρο της Σχολής!

Το άψυχο σώμα του εντόπισαν άνθρωποι από το περιβάλλον του, που σε κατάσταση σοκ ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ. Δυστυχώς, οι διασώστες που έσπευσαν στο σημείο δεν μπόρεσαν να του δώσουν την παραμικρή βοήθεια καθώς είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Έρευνα για τα αίτια της αυτοκτονίας πραγματοποιεί η αστυνομία, η οποία κλήθηκε και συλλέγει στοιχεία για την υπόθεση.

Η είδηση έχει προκαλέσει σοκ όχι μόνον στους κόλπους της Εκκλησίας της Κρήτης αλλά και στο Οικουμενικό Πατριαρχείο με το οποίο είχε στενούς δεσμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.