Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πυροβολισμοί στην πλατεία Βάθη: 9αρι όπλο χρησιμοποίησε ο δράστης—Τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές

   Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. για το σοβαρό επεισόδιο με τους δύο τραυματίες έπειτα από πυροβολισμούς, που συνέβη στην πλατεία Βάθ...

  



Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. για το σοβαρό επεισόδιο με τους δύο τραυματίες έπειτα από πυροβολισμούς, που συνέβη στην πλατεία Βάθη το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ο δράστης έφυγε τρέχοντας από το σημείο και κρατώντας το όπλο στα χέρια και μέχρι αυτή την στιγμή διαφεύγει της σύλληψης.

Ο ένας εκ των δύο τραυματιών έχει διακομιστεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή, καθώς φέρει τραύματα στο σώμα και στο κεφάλι.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες του enikos.gr, το όπλο που χρησιμοποίησε ο δράστης της επίθεσης είναι ένα 9αρι, όπως προκύπτει από τα έως τώρα στοιχεία. Οι Αρχές που έχουν αναλάβει την διερεύνηση της υπόθεσης θα εξετάσουν το ενδεχόμενο η εν λόγω υπόθεση να σχετίζεται και με άλλες δύο παρόμοιες επιθέσεις που συνέβησαν το προηγούμενο διάστημα, με εμπλεκόμενους κουρδικής καταγωγής.

Συγκεκριμένα, θα ερευνηθεί εάν η σημερινή υπόθεση συσχετίζεται με περιστατικά πυροβολισμών κατά Κούρδων που είχαν συμβεί στο Πασαλιμάνι του Πειραιά και στην Παιανία. Ειδικά στην περίπτωση του Πειραιά, πριν από έναν χρόνο, είχαν τραυματιστεί δύο αδέλφια από άγνωστο δράστη ή δράστες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και στα δύο αυτά περιστατικά είχαν, επίσης, χρησιμοποιηθεί 9αρια όπλα. Αυτό που θα προσπαθήσουν να διαπιστώσουν οι αστυνομικοί είναι εάν πρόκειται για το ίδιο όπλο με το οποίο έγινε η σημερινή επίθεση.

Το χρονικό των πυροβολισμών στην πλατεία Βάθη

Το μεσημέρι της Παρασκευής, ένας άγνωστος άνδρας άρχισε να πυροβολεί στη συμβολή της οδού Μάρνη με την Αχαρνών, προκαλώντας τον πανικό σε μία πολυσύχναστη περιοχή.

Από τα πυρά τραυματίστηκαν δύο άνδρες κουρδικής καταγωγής. Ο ένας παρέμεινε πεσμένος στο έδαφος στο σημείο της επίθεσης, ενώ ο δεύτερος έφυγε από την περιοχή και πήγε στο ΙΚΑ στη Λ. Αλεξάνδρας.

Περαστικοί προσπάθησαν να σταματήσουν την αιμορραγία από τα τραύματα που έφερε ο πρώτος τραυματίας, ενώ στη συνέχεια τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Ο δράστης, στο μεταξύ, διέφυγε τρέχοντας από το σημείο και κρατώντας το όπλο στα χέρια του. Οι αστυνομικές Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.