Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Απειλητικός Ακάρ: «Ελπίζουμε η Ελλάδα να μην κάνει κάποιο λάθος με το γεωτρύπανο Αμπντούλ Xαμίτ Χαν»

Ο Χουλουσί Ακάρ ανέβασε για ακόμα μια φορά τους τόνους για τα ελληνοτουρκικά και αυτή την φορά επιτέθηκε στην Ελλάδα, τονίζοντας ότι δεν πρ...





Ο Χουλουσί Ακάρ ανέβασε για ακόμα μια φορά τους τόνους για τα ελληνοτουρκικά και αυτή την φορά επιτέθηκε στην Ελλάδα, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να πειράξει το τουρκικό γεωτρύπανο Αμπντούλ Xαμίτ Χαν, που έχει βγει στη Μεσόγειο.

«Ελπίζουμε να μην κάνουν κάποιο λάθος», είπε χαρακτηριστικά σε δημοσιογράφους ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως «το πλωτό γεωτρύπανο Αμπντουλχαμίτ Χαν συνεχίζει τις έρευνές του. Η φρεγάτα Γκεντίζ το συνοδεύει και διασφαλίζει την ασφάλειά του. Ελπίζουμε να μην κάνουν κάποιο λάθος».

Παράλληλα, δήλωσε ότι «διατηρούμε σχέσεις καλής γειτονίας προστατεύοντας τα δικαιώματα και τα συμφέροντα της χώρας μας, χρησιμοποιώντας τα δικά μας μέσα και δυνατότητες στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου» απάντησε ο Τούρκος υπουργός σε ερώτηση δημοσιογράφου.

Επίσης, σχετικά με τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ για το ζήτημα των F-16, ο Ακάρ είπε ότι «η στρατιωτική μας αντιπροσωπεία πήγε στην Αμερική. Γίνονται συζητήσεις για την προμήθεια των αεροσκαφών. Συζητούνται τεχνικά θέματα. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται με θετικό πρόσημο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.