Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Ποντικοί» σαρώνουν όλη την Αθήνα: Κλέβουν χρήματα, χρυσαφικά ακόμη και... playstation

Κλοπές και διαρρήξεις, σε οικίες και αυτοκίνητο, σε Κορυδαλλό, Άλιμο, Πεύκη και Χαλάνδρι καταγράφηκαν στο αστυνομικό δελτίο.Διαφορετικές συ...





Κλοπές και διαρρήξεις, σε οικίες και αυτοκίνητο, σε Κορυδαλλό, Άλιμο, Πεύκη και Χαλάνδρι καταγράφηκαν στο αστυνομικό δελτίο.Διαφορετικές συμμορίες έδρασαν στις τέσσερις περιοχές της Αττικής και άρπαξαν από τα θύματά τους χρήματα, λίρες, χρυσαφικά και ρούχα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Vradini.gr στην οδό Επαμεινώνδα στον Κορυδαλλό, οι δράστες παραβίασαν την κεντρική είσοδο διαμερίσματος και αφού ερεύνησαν τα υπνοδωμάτια, βγήκαν και έκλεψαν 10.000 ευρώ και 6 χρυσές λίρες. Ο 52χρονος ιδιοκτήτης αντιλήφθηκε την διάρρηξη όταν επέστρεφε στο διαμέρισμα του 4ου ορόφου, και κατήγγειλε το συμβάν στο Τμήμα Ασφάλειας Κορυδαλλού.

Στον Άλιμο, μια 39χρονη γυναίκα στάθμευσε το αυτοκίνητο της, σε παράδρομο της Λεωφόρου Ποσειδώνος. Σε άγνωστο χρόνο, μέλη σπείρας, έσπασαν το πίσω δεξιό φινιστρίνι και άρπαξαν μια βαλίτσα με χρυσαφικά και ρούχα αξίας 25.000 ευρώ.

Το επόμενο χτύπημα των κακοποιών καταγράφηκε στην Πεύκη. Οι δράστες αναρριχήθηκαν στο μπαλκόνι του 1ου ορόφου και αφού παραβίασαν την μπαλκονόπορτα, εισήλθαν στο εσωτερικό και αφαίρεσαν χρυσαφικά μεγάλης αξίας και ένα PlayStation. Η 47χρονη ιδιοκτήτρια κατήγγειλε την κλοπή στο Τμήμα Ασφάλειας Πεύκης - Λυκόβρυση.

Και τέλος στο Χαλάνδρι, και πάλι αναρριχητές εισήλθαν σε διαμέρισμα 1ου ορόφου στην οδό Γραβιάς, και αφαίρεσαν σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη χρυσαφικά αξίας 3.000 ευρώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.