Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μπήκαν στην μάχη τα KIOWA... Σηκώθηκαν στον Έβρο και «κλείδωσαν» επίγειο στόχο που κινούνταν στην συνοριογραμμή!

  Τα δύο ελικόπτερα βρίσκονταν απέναντι από την περιοχή της Σαγήνης, προς την πλευρά της συνοριογραμής και είχαν ”κλειδώσει” για αρκετή ώρα ...

 



Τα δύο ελικόπτερα βρίσκονταν απέναντι από την περιοχή της Σαγήνης, προς την πλευρά της συνοριογραμής και είχαν ”κλειδώσει” για αρκετή ώρα επίγειο στόχο, τον οποίο και παρακολουθούσαν...



Τα Kiowa που επιτηρούν στον ποταμό Έβρο, βρίσκονταν  στην περιοχή της Ορεστιάδας, όπου πραγματοποιούσαν επιχείρηση επιτήρησης των βορείων συνόρων του Έβρου.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό βίντεο του kranosgr.com και τον Ηλία Προύφα, τα δύο ελικόπτερα  βρίσκονταν ακινητοποιημένα στον αέρα, απέναντι από την περιοχή της Σαγήνης, προς την πλευρά της συνοριογραμής, κάτι που σημαίνει πως είχαν ”κλειδώσει” επίγειο στόχο, τον οποίο και παρακολουθούσαν με τα σύγχρονα μέσα που διαθέτουν.

Το πιθανότερο είναι να βρισκόταν σε εξέλιξη κάποια απόπειρα λαθροεισβολής, από ομάδα μεταναστών οι οποίοι και εντοπίστηκαν από τα δύο ελικόπτερα, που νυχθημερόν παρακολουθούν την περιοχή.

Υπενθυμίζουμε πως από τις 2 Αυγούστου, ζεύγος ελικοπτέρων Kiowa, ξεκίνησε να επιτηρεί στον ακριτικό Έβρο και συγκεκριμένα την περιοχή του ποταμού, όπου βρίσκονται οι μονάδες της πρώτης γραμμής, τα φυλάκια και τα παρατηρητήρια του στρατού μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.