Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τρόμος στην τουρκία...!!! Το προκαλούν και θα συμβεί.... «Οι ΗΠΑ θα εισβάλουν στην Τουρκία μέσω της Ελλάδας» λέει ο Μπασμπούγ στο CNN turk!

Απίστευτοι ισχυρισμοί κατά Ελλάδας και ΗΠΑ από τον Τούρκο ειδικό, σε θέματα ασφάλειας και τρομοκρατίας, Τζοσκούν Μπασμπούγ ο οποίος «βλέπει...





Απίστευτοι ισχυρισμοί κατά Ελλάδας και ΗΠΑ από τον Τούρκο ειδικό, σε θέματα ασφάλειας και τρομοκρατίας, Τζοσκούν Μπασμπούγ ο οποίος «βλέπει» επίθεση αμερικανικών δυνάμεων στη χώρα του, μέσω … Αλεξανδρούπολης.

Μιλώντας στο δίκτυο CNN Turk, και όχι σε κάποιο περιθωριακό τηλεοπτικό σταθμό, ο Μπασμπούγ έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί προκλητικά πως οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν την Ελλάδα για να πλήξουν στρατιωτικά την Τουρκία.

«Εδώ η Αμερική ετοιμάζεται να κάνει επίθεση στην Τουρκία, υπάρχει ένα σχέδιο επίθεσης, υπάρχει ένα παρασκηνιακό σχέδιο απόπειρα εισβολής.

»Για αυτό συζητήσαμε πολύ για την Αλεξανδρούπολη και σταθήκαμε σε αυτήν.

»Διότι σε περίπτωση που η Τουρκία κάνει μία στρατιωτική επιχείρηση, η πρώτη κατεύθυνση προσέγγισης από την στεριά, είναι αυτή η περιοχή για την οποία συζητάμε» δήλωσε ο Τούρκος ειδικός, έχοντας μπροστά του χάρτη με την αμερικανική παρουσία σε ελληνικό έδαφος.

Ο ίδιος χαρακτήρισε ΗΠΑ και Ελλάδα κράτη των «200 ετών» που η Τουρκία «δεν πρόκειται να πέσει στην παγίδα τους» όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Ημερομηνίες ίδρυσης αυτών των κρατών είναι του ενός το 1771 και του άλλου το 1821.

»Πρόκειται δηλαδή για κράτη 200 ετών και τα δύο.

»Αν εδώ αυτά τα κράτη ήταν έξυπνα, θα ήξεραν πως η Τουρκία βλέπει αυτή την παγίδα και δεν πρόκειται να πέσει σε αυτήν» δήλωσε ο Μπασμπούγ, που παλαιότερα είχε υποστηρίξει πως οι ΗΠΑ: «Ετοιμάζουν τον Μητσοτάκη για τον ρόλο του Ζελένσκι».

Δείτε το βίντεο με τον Μπασμπούγ από το CNN turk:   



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.