Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μέχρι και πυροσβεστήρες επιστράτευσαν οι διαρρήκτες στο Αιγάλεω—Στον αέρα πυροβόλησαν οι αστυνομικοί

Τρεις άγνωστοι διέρρηξαν τα ξημερώματα σε αποθήκη εταιρείας ανελκυστήρων στο Αιγάλεω, ενώ ακολούθησε ¨κινηματογραφική” καταδίωξη από τους α...





Τρεις άγνωστοι διέρρηξαν τα ξημερώματα σε αποθήκη εταιρείας ανελκυστήρων στο Αιγάλεω, ενώ ακολούθησε ¨κινηματογραφική” καταδίωξη από τους αστυνομικούς. Οι αστυνομικοί πυροβόλησαν στον αέρα, αλλά οι δράστες κατάφεραν να ξεφύγουν, αν και επιστράτευσαν ακόμη και πυροσβεστήρες.



Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, οι δράστες μόλις είδαν τους αστυνομικούς άρπαξαν τους πυροσβεστήρες που υπήρχαν και ψέκασαν προς το μέρος των αστυνομικών ώστε να καταφέρουν να διαφύγουν. Οι αστυνομικοί πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό, ενώ όπως ανέφεραν στις καταθέσεις τους στη συνέχεια οι διαρρήκτες είχαν όπλα, με τα οποία τους απείλησαν αλλά δεν πυροβόλησαν.Διάρρηξη στο Αιγάλεω Φωτογραφία: ANT1

Το χρονικό της διάρρηξης

Περίπου στις 5:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης 25 Αυγούστου, οι διαρρήκτες έσπασαν την τζαμαρία της πρόσοψης, που βρίσκεται στην οδό Μνησικλέους. Περίοικος, που τους αντιλήφθηκε, ειδοποίησε την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν τους κακοποιούς, οι οποίοι προσπάθησαν να διαφύγουν. Επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους και ανέπτυξαν ταχύτητα. Ακολούθησε καταδίωξη, ενώ οι τρεις άγνωστοι κατάφεραν να διαφύγουν, αν και προσέκρουσαν σε σταθμευμένο φορτηγάκι της εταιρείας.

Σημειώνεται, ότι είναι σε εξέλιξη οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.