Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θρίλερ με τη δολοφονία γυναίκας μέλους της Λυρικής Σκηνής

  Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί ο θάνατος γυναίκας που ήταν μέλος της Λυρικής Σκηνής. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του αστυνομικού συντά...

 



Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί ο θάνατος γυναίκας που ήταν μέλος της Λυρικής Σκηνής.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη, Βασίλη Λαμπρόπουλου, στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, η ελληνική Αστυνομία ασχολείται με την υπόθεση καταγγελλόμενης κακοποίησης και θανάτου μίας 75χρονης γυναίκας, που ήταν μέλος της Λυρικής Σκηνής.

Η 75χρονη δολοφονήθηκε τον Μάρτιο του 2022, σε νοσοκομείο της Αθήνας με απροσδιόριστα αίτια θανάτου. Το ενδιαφέρον σε αυτή τη υπόθεση είναι ότι συγγενείς της εκλιπούσας, είχαν καταθέσει μήνυση στην Αστυνομία λίγο πριν το θάνατό της σε βάρος Ελλήνων και αλλοδαπών, οι οποίοι υποτίθεται είχαν αναλάβει την περίθαλψή της, ότι την κακοποιούσαν συστηματικά και την είχαν αφήσει χωρίς τροφή για μεγάλο διάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα πριν τον θάνατό της είχε κάνει δωρεά σπίτια της στην Αθήνα και στο Λουτράκι, όπως κι άλλα χρήματα και περιουσιακά στοιχεία σε αλλοδαπούς, που έμεναν κοντά στο σπίτι της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.