Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εντελώς ηλίθιος και ανιστόρητος! «Λέμε στους Έλληνες το εξής: Μη σκέφτεστε να πολεμήσετε εναντίον μας, ο πόλεμος είναι θέμα μαθηματικών…»

  Σε ομιλία που έκανε ο υπουργός Αμύνης Ακάρ , μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην Ελλάδα και είπε και τα εξής : (Για Καστελόριζο) Μιλάμε για ...

 Σε ομιλία που έκανε ο υπουργός Αμύνης Ακάρ , μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην Ελλάδα και είπε και τα εξής :

(Για Καστελόριζο)

Μιλάμε για ένα νησί που είναι σε αυτή την απόσταση και έχει έκταση 10 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Για αυτό των 10 τετραγωνικών χιλιομέτρων νησί ζητάνε έκταση 40.000 τ.χ. Τέτοια μοιρασιά ούτε ο λύκος δεν την κάνει.

Αλλά δυστυχώς αυτοί επιμένουν σε αυτό και αυτό δυστυχώς οι φίλοι και ομόλογοι μας υπουργοί και στρατιωτικοί το περνάνε ασχολίαστο. Εμείς το μόνο που ζητάμε από αυτούς είναι να είναι αμερόληπτοι και αντικειμενικοί.

Βλέποντας τα άλλα προβλήματα με την Ελλάδα υπάρχει ένας αγώνας εξοπλισμών. Ένας αγώνας για συμμαχίες. Κάποιοι απόστρατοι αξιωματικοί, συνταξιούχοι διπλωμάτες, ακαδημαϊκοί, συνταξιούχοι πολιτικοί και αυτοί που έχουν κοινή λογική από τον ελληνικό λαό, βλέπουν ότι αυτά είναι επιφανειακά. Βλέπουν ότι είναι ένα παιχνίδι. Και να τα μεταχειρισμένα όπλα, να τα μεταχειρισμένα οχήματα και οι εξοπλισμοί. Τέτοια παραλαμβάνουν. Πιστεύουν πως κάνουν συμμαχίες. Ιδιαίτερα ο αγώνας για τους εξοπλισμούς βλάπτει το ελληνικό λαό που ήδη είναι σε στενωπό και έχει μεγάλα χρέη. Εμείς λέμε πως πρέπει να αντιληφθούν πως αυτά δεν επιφέρουν τίποτα άλλο, πέρα από κόστος σε βάρος της ευημερίας των Ελλήνων. Και αυτό είναι κάτι που το βλέπει η ελληνική αντιπολίτευση. Εμείς παρακολουθούμε πώς αποδέχονται τις εργασίες μας και τις δηλώσεις που κάνουμε εμείς εδώ. Το βλέπουν αυτό. Εμείς λέμε να εξαλειφθεί αυτή η λαϊκιστική προσέγγιση και η θάλασσα του Αιγαίου να γίνει μία θάλασσα φιλίας, να μιλήσουμε με δίκαιο τρόπο, τον πλούτο που υπάρχει εδώ να τον μοιραστούμε δίκαια, να συναντηθούμε και να συζητήσουμε. 

Υπάρχει ο τουρισμός και ο άλλος πλούτος. Και παρά το ότι τα θέτουμε αυτά ειλικρινά στην ατζέντα, δυστυχώς η Ελλάδα, συνεχίζει αυτές τις αντιδημοκρατικές κινήσεις. Έκλεισαν σχολεία εκεί, εμπόδισαν την εκλογή μουφτήδων, εφαρμόζουν σημαντική καταπίεση στους Τούρκους που βρίσκονται τόσο στην ηπειρωτική χώρα όσο και στα νησιά και υποστηρίζουν πως “Αυτοι δεν είναι Τούρκοι”. Μήπως λοιπόν είναι Κινέζοι ή μήπως είναι Ιάπωνες ; Αυτοί δεν έχουν εθνικότητα; Το όνομα και το επώνυμό τους είναι τούρκικο, οι τάφοι τους είναι τουρκικοί, ο πολιτισμός τους είναι τουρκικός οι οικογένειές τους ζούνε στην Τουρκία και παρά το ότι δεν εφαρμόζονται οι αποφάσεις του ΕΔΑΔ, σχετικά με αυτό δυστυχώς δεν εφαρμόζεται τίποτε σε βάρος τους.

Συμπερασματικά, εμείς λέμε στους Έλληνες το εξής

Τους λέμε “Μη σκέφτεστε να πολεμήσετε εναντίον μας. Ο πόλεμος είναι θέμα μαθηματικών
Αυτές οι εργασίες που κάνετε και αυτές οι προσπάθειες, ακόμη και αν πραγματοποιηθούν είναι υπερβολικές για την άμυνα αλλά λίγες έναντι της Τουρκίας

Αντί αυτού κρατήστε το χέρι φιλίας που εκτείνουμε και σταματήστε τις αντιδημοκρατικές κινήσεις, ενέργειες και δηλώσεις.

……………..
Μα από το 1832 όπως βλέπετε η γειτονική μας Ελλάδα έφτασε μέχρι μπροστά στον λαιμό μας και τη μύτη μας. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, αυτό δεν το συζητάω. Εντάξει έφτασε. Με την κατάσταση να είναι έτσι το να μας λένε επεκτατικούς … Και μάλιστα όταν αυτό το λέμε σε κάποιους γνωστούς υπουργούς χωρών, αυτοί λένε “κανένα σχόλιο”. Εμείς όμως τους λέμε όχι, αφού το βλέπεις να κάνεις σχόλιο¨


Δηλαδή την εν μέρει έστω απελευθέρωση των ελληνικών εδαφών ο Ακάρ την βλέπει ως επεκτατισμό.

Καλά για αυτό που λέει για τον πόλεμο και τα μαθηματικά, ας μάθει για τον πρόγονο του τον Δράμαλη…

Σημαντικό το ότι βλέπει να έχουν απήχηση οι απόψεις του στην ελληνική αντιπολίτευση… https://tourkikanea.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.