Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: Αμετανόητος ο επικεφαλής της αίρεσης με τους εξορκισμούς—Νέες καταγγελίες

Δύο μέρες μετά την σύλληψη του και αφού αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να δικαστεί στις 14 Νοεμβρίου ο επικεφαλής της αίρεσης «Εκκλησίας των Εθνώ...





Δύο μέρες μετά την σύλληψη του και αφού αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να δικαστεί στις 14 Νοεμβρίου ο επικεφαλής της αίρεσης «Εκκλησίας των Εθνών» συνεχίζει τις προκλητικές δηλώσεις.

Μιλώντας στο Live News τόνισε ότι η «Εκκλησία των Εθνών» θα συνεχίσει κανονικά το έργο της, παρά τις μεγάλες αντιδράσεις που έχουν δημιουργήσει οι εξορκισμοί στην πλατεία Αριστοτέλους στην Θεσσαλονίκη και την παρέμβαση της δικαιοσύνης.

Σας άφησαν για να γίνει τον Νοέμβριο η δίκη;

– Ναι. Όπως το είπαν στις ειδήσεις. Λυπάμαι πολύ που δεν δείξατε τίποτα από όλα αυτά που συζητήσαμε. Το μόνο πράγμα που σας ενδιέφερε ήταν τα χρήματα και οι δωρεές, άρα δεν έχω κάτι άλλο να πω μαζί σας.

Τώρα με όλα αυτά που γίνανε;

– Δεν χρειάζεται να περάσετε (σ.σ. μήνυμα). Ξέρετε εσείς τι θα περάσετε πολύ καλά. Θα συνεχίσει κανονικά η «εκκλησία», δεν μπορεί να σταματήσει για κανέναν λόγο.

Νέα καταγγελία

Την ίδια ώρα, μια ακόμη συγκλονιστική καταγγελία έρχεται στο φως. Μία γυναίκα εξιστορεί πως βρέθηκε να συμμετέχει σε τελετή της αίρεσης, καθώς, την είχαν διαβεβαιώσει πως εξειδικευμένος γιατρός θα θεραπεύσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας της.

«Μου είπαν ψέματα ότι έχουν γιατρό και βλέπω μια κοπέλα έρχεται, λέω: ‘αυτή είναι η γιατρός;’ και με σκουντάει η μάνα του Χάρη. Mου λέει: ‘αυτή είναι αρραβωνιαστικιά του Χάρη, είναι νοσοκόμα’. Μόνη της τα έλεγε η γυναίκα. Μου λέει ‘τα παραλένε, τι γιατρός;’. Την πάτησε (την γνωμάτευση γιατρού) αυτή στο ίντερνετ για να δει τι είναι. Αφού δεν ήξερε, της λέω: ‘τι μου κάνεις τώρα την γιατρίνα;’. Και με πήρανε με κακό μάτι από εκείνη τη στιγμή», αναφέρει η καταγγέλλουσα.

Αποκαλυπτική είναι η περιγραφή της και για τον δίσκο που είδε να περιφέρεται στην αίθουσα και να γεμίζει με υπέρογκα χρηματικά ποσά από πιστούς που τα άφηναν με την ελπίδα να θεραπευτούν.

«Περνάει αυτό το καλαθάκι για την εισφορά, εγώ θεώρησα, λέω: ‘δε βαριέσαι’ και έβαλα ένα 50άρι. Έδωσα 50 ευρώ, γιατί λέω έκανα τόσο ταξίδι, δεν βαριέσαι», ανέφερε η καταγγέλλουσα και συμπλήρωσε πως άλλοι βάζουν παραπάνω χρήματα: «Μπορεί και χιλιάρικα. Ο άλλος όταν ελπίζει και έχει δει ένα σωρό βίντεο και έχει καρκίνο και ελπίζει ότι θα θεραπευτεί, δεν τον ενδιαφέρουν εκείνη την ώρα τα λεφτά».

Σύμφωνα με την ίδια, η «επιχείρηση» είναι καλά στημένη, αφού τα μέλη της «εκκλησίας των εθνών» εκμεταλλεύονται «και τους Φιλιππησίους».

«Τους πάνε με ένα βανάκι, παίρνουν 50 ευρώ το άτομο και το εισιτήριο για να επισκεφτείς είναι 3 ευρώ. Έχουν κάνει και κονέ με ταβέρνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.