Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σοκ στην Βρετανία: Βίασε μητέρα και κόρη πέντε ημέρες μετά την αποφυλάκισή του

  Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε τη Δευτέρα (22/8) ένας «βαθιά σαδιστής» Βρετανός, για τον βιασμό μιας μητέρας και της κόρης της. Ο Τζόσο...

 



Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε τη Δευτέρα (22/8) ένας «βαθιά σαδιστής» Βρετανός, για τον βιασμό μιας μητέρας και της κόρης της.

Ο Τζόσουα Κάρνεϊ, 28 ετών, από την Ουαλία, έχει συσχετιστεί με έως και έξι περιπτώσεις βιασμού, ανέφερε το Sky News. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ανάγκασε την έφηβη να τον παρακολουθεί να βιάζει τη μητέρα της και στη συνέχεια ανάγκασε την μητέρα να τον βλέπει την ώρα που βίασε την κόρη της, μόνο πέντε ημέρες αφότου αφέθηκε ελεύθερος από τη φυλακή για ένα διαφορετικό έγκλημα.

Ο κακοποιός είπε στην αστυνομία ότι πήρε το ναρκωτικό Spice, μια μορφή συνθετικής μαριχουάνας, και δεν μπορούσε να θυμηθεί τι συνέβη.

Η μητέρα και η κόρη είπαν ότι εισέβαλε στο σπίτι τους στο Κάρντιφ της Ουαλίας τον Μάρτιο και τους απείλησε με μαχαίρι, σύμφωνα με το BBC. Η έφηβη, 14 ετών, είχε κλειδωθεί στο δωμάτιό της και κάλεσε την αστυνομία, αλλά ο Κάρνεϊ κατάφερε να μπει μέσα.

«Ο κατηγορούμενος είπε στο θύμα: «Σταμάτα να ουρλιάζεις αλλιώς θα σε μαχαιρώσω», αποκάλυψε ένας εισαγγελέας, σύμφωνα με το Sky News. «Σε εκείνο το σημείο δεν ήξερε αν ο κατηγορούμενος ήταν οπλισμένος ή όχι και ανησύχησε πολύ αυτή και η κόρη της ότι θα καταλήξουν σοβαρά τραυματισμένες, αν όχι νεκρές, από τον κατηγορούμενο».

Ο δράστης είπε στη μητέρα: «Πρόσεξέ με, κοίτα τι της κάνω», ενώ βίαζε την έφηβη, κατέθεσε η μητέρα που δεν κατονομάστηκε στο δικαστήριο.

Όταν ήρθε η αστυνομία και τον συνέλαβε, ο Κάρνεϊ προφανώς είπε στις αρχές ότι «αυτές οι μικρές τ@@@ες μάλλον με κάλεσαν στο σπίτι τους».

Η δικαστής Tracey Lloyd-Clarke αποκάλεσε τον Carney «βαθιά σαδιστή». «Η επίθεση εκείνη την ημέρα ήταν φρικτή, ήταν ένας εφιάλτης», είπε.

Δεν θα δικαιούται αποφυλάκιση υπό όρους για τουλάχιστον 10 χρόνια.

Και οι δύο γυναίκες είπαν στο δικαστήριο ότι έχουν τραυματιστεί σοβαρά από το περιστατικό. «Μέχρι το πρωί της επίθεσης, ήμουν μια δυνατή, ανεξάρτητη γυναίκα. Αλλά αυτό έχει ανατραπεί», είπε η μητέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.