Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μέσα σε δευτερόλεπτα... Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από ένοπλη ληστεία στον Εύοσμο!

Βίντεο ντοκουμέντο από ένοπλη ληστεία, την περασμένη Πέμπτη το πρωί, σε κατάστημα ψιλικών στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης δείχνει πως μέσα σε λίγα...




Βίντεο ντοκουμέντο από ένοπλη ληστεία, την περασμένη Πέμπτη το πρωί, σε κατάστημα ψιλικών στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης δείχνει πως μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα δυο άτομα ξήλωσαν την ταμειακή μηχανή και άρπαξαν εμπορεύματα από τα ράφια.

Οι δύο δράστες κρατώντας μαχαίρια, ακινητοποίησαν τον υπάλληλο και στη συνέχεια ο μαυροντυμένος ληστής ξήλωσε την ταμειακή μηχανή και ο συνεργός του αφαίρεσε καπνικά προϊόντα από τα ράφια.


Οι δράστες βγήκαν από το κατάστημα, επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν

Το τμήμα Διαρρηκτών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, μετά από λίγες ώρες πέρασε χειροπέδες σε έναν από τους δράστες, και στο σπίτι του οι αστυνομικοί βρήκαν τα ρούχα που φορούσε στην ένοπλη ληστεία, ενώ κατάσχεσαν και το αυτοκίνητό του, καθώς όπως όπως προέκυψε από την έρευνα ήταν το όχημα διαφυγής μετά την ληστεία στο ψιλικατζίδικο.

Το δίδυμο των κακοποιών είχε πραγματοποιήσει άλλες πέντε ληστείες σε καταστήματα ψιλικών, σε Εύοσμο, Πολίχνη και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Γεραφέντης


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.