Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γαλλία: Αμερικανίδα βιάστηκε από άστεγο Βορειοαφρικάνο σε δημόσια τουαλέτα κοντά στην Παναγία των Παρισίων

Η υπόθεση βιασμού μιας Αμερικανίδας τουρίστριας από έναν άγνωστο σε δημόσια τουαλέτα δίπλα στον καθεδρικό ναό της Παναγίας των Παρισίων στο...




Η υπόθεση βιασμού μιας Αμερικανίδας τουρίστριας από έναν άγνωστο σε δημόσια τουαλέτα δίπλα στον καθεδρικό ναό της Παναγίας των Παρισίων στο Παρίσι, απασχολεί τις εισαγγελικές αρχές της γαλλικής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο σύντροφος της γυναίκας την αναζήτησε, όταν διαπίστωσε πως καθυστερεί να βγει από τις τουαλέτες και τη βρήκε να κλαίει με λυγμούς, έπειτα από τη σεξουαλική επίθεση που είχε δεχτεί. Πολίτες κατάφεραν να στριμώξουν και να ακινητοποιήσουν τον φερόμενο ως βιαστή μέχρι να φτάσουν και να τον παραλάβουν οι αστυνομικοί.

Ένας άστεγος άνδρας ηλικίας 23 ετών, με καταγωγή από τη Βόρεια Αφρική, κατηγορήθηκε για τον βιασμό μετά το περιστατικό που σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Κυριακής. Φέρεται να πλησίασε το θύμα, την 27χρονη γυναίκα, σε δημόσια τουαλέτα κοντά στη γέφυρα Louis-Philippe, απέναντι από τον καθεδρικό ναό.

Πηγή που συμμετέχει στις έρευνες δήλωσε πως «η Αμερικανίδα περπατούσε κατά μήκος της όχθης του Σηκουάνα στο τέλος μιας σαββατιάτικης βραδινής εξόδου με τον σύντροφό της, όταν μπήκε στην τουαλέτα, η οποία είναι καλά φωτισμένη και υπήρχε πολύς κόσμος γύρω της. Ο σύντροφος της γυναίκας ανησύχησε όταν διαπίστωσε πως παρέμεινε μέσα για πολλή ώρα».

Όταν μπήκε στις τουαλέτες, άκουσε τη γυναίκα να κλαίει και στη συνέχεια συνειδητοποίησε ότι δέχθηκε επίθεση σε μια καμπίνα, ανέφερε η ίδια πηγή.

Το θύμα κατάφερε να απελευθερωθεί και στη συνέχεια ο σύντροφός της και άλλες γυναίκες που βρίσκονταν στην τουαλέτα κατάφεραν να παγιδεύσουν τον φερόμενο ως βιαστή, μέχρι να φτάσει στο σημείο και η αστυνομία.

Μετά από την ανάκρισή του, του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιασμό. Ο 23χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες, λέγοντας ότι η πράξη του έγινε με τη συναίνεση της 27χρονης, πριν οδηγηθεί στη φυλακή.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Pitie-Salpetrière στο ανατολικό Παρίσι, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ έχει ήδη επιστρέψει στις ΗΠΑ με τον σύντροφό της, διατηρώντας επαφή με τη γαλλική αστυνομία και τις εισαγγελικές αρχές.

Η περιοχή όπου σημειώθηκε η επίθεση είναι συνήθως γεμάτη τουρίστες και περιλαμβάνει το Paris Plage, μια τεχνητή «παραλία» στον Σηκουάνα γεμάτη από τουριστικά αξιοθέατα. Ωστόσο, υπάρχουν συχνές καταγγελίες για περιστατικά ανομίας από νέους που απειλούν τους περαστικούς.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.