Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Καιρός: Σφοδρές καταιγίδες σε Αττική και Θεσσαλονίκη – Ποτάμια οι δρόμοι και απεγκλωβισμοί οδηγών...

Ο καιρός έχει αγριέψει για τα καλά και δείχνει συνεχώς τα δόντια του σε διάφορες περιοχές της χώρας. Οι μετεωρολόγοι παρακολουθούν διαρκώς τ...





Ο καιρός έχει αγριέψει για τα καλά και δείχνει συνεχώς τα δόντια του σε διάφορες περιοχές της χώρας. Οι μετεωρολόγοι παρακολουθούν διαρκώς το φαινόμενο και σε συνεργασία με όλους τους φορείς προειδοποιούν για τις περιοχές που αναμένεται να πληγούν τις επόμενες ώρες.



Στο «μάτι» της κακοκαιρίας είναι και η Αττική και η Θεσσαλονίκη με τους δρόμους να έχουν γίνει ποτάμια. Στην Αθήνα, νωρίτερα έβρεξε καταρρακτωδώς στο κέντρο, προβλήματα υπήρχαν σε Δραπετσώνα, Κερατσίνι και Κορυδαλλό, ενώ αυτή την ώρα τα φαινόμενα είναι σε εξέλιξη στα βόρεια προάστια με τα μεγαλύτερα προβλήματα να είναι στον Διόνυσο όπου η πυροσβεστική επιχείρησε για τον απεγκλωβισμό οδηγών ενώ έχει δεχτεί και πολλές κλήσεις για πλημμυρισμένα σπίτια. 

Στην Θεσσαλονίκη όπου εστάλη και μήνυμα από το 112 στη συμβολή των οδών Λασκαράτου με Ερατούς στην περιοχή της Θέρμης οι δρόμοι μετατράπηκαν σε λίμνες μετά το ξέσπασμα της ισχυρής καταιγίδας με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα να κάνουν αναστροφή ή να μπαίνουν στο αντίθετο ρεύμα, προσπαθώντας να αποφύγουν τα νερά.









Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.