Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κηφισιά: Επιτέθηκε και χτύπησε τη μητέρα του σε σοβαρό επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας... Τραυματίας Αστυνομικός...

Τραυματίστηκε αστυνομικός κατά τη σύλληψή σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, με θύμα τη μητέρα και δράστη το γιο της Το βράδυ της Τετάρ...





Τραυματίστηκε αστυνομικός κατά τη σύλληψή σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, με θύμα τη μητέρα και δράστη το γιο της

Το βράδυ της Τετάρτης (24/08) στο σπίτι της οικογένειας επί της Άργους στη Νέα Κηφισιά, μητέρα δέχθηκε βίαιη επίθεση και ξυλοκοπήθηκε από το γιο της. Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα βίωνε βίαιες συμπεριφορές από το γιο της και κατά το παρελθόν με ασήμαντε αφορμές.

Αφορμή για το νέο ενδοοικογενειακό επεισόδιο η επιθυμία του γιου να κάνει χρήση του οικογενειακού αυτοκινήτου, χωρίς ωστόσο να κατέχει δίπλωμα οδήγησης. Περίοικοι ενημέρωσαν και κάλεσα την αστυνομία με τα πληρώματα να ενημερώνουν τον νεαρό άνδρα για τη μεταγωγή του στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.

Σε έξαρση ψυχικής ορμής ο νεαρός, επιτέθηκε με πρόθεση να χτυπήσει τη μητέρα του μπροστά στους αστυνομικούς, οι οποίοι προστάτευσαν την γυναίκα ενώ δέχθηκαν επίθεση από τον έξαλλο άνδρα. Σε μια προσπάθεια να αποφύγει τη σύλληψη ο άνδρας απώθησε τους αστυνομικούς και σκαρφάλωσε σε στέγη παρακείμενης οικίας, φωνάζοντας ότι θα προβεί σε αυτοχειρία.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν με συντονισμένες ενέργειες να ακινητοποιήσουν και δέσμευσαν τον άνδρα ο οποίος και συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία και βία κατά υπαλλήλων.

Προανάκριση για το επεισόδιο διενεργεί το τοπικό Τμήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.