Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Προκαλούν και επισπεύδουν το μοιραίο... «Ο Μητσοτάκης χαρίζει την Ελλάδα στις ΗΠΑ για να επιτεθούν στην τουρκία»...

Ο ένας μετά τον άλλον, τούρκοι αναλυτές, στρατιωτικοί, πολιτικοί, δημοσιογράφοι "επενδύουν" στο αφήγημα της κοινής επίθεσης Ελλάδο...




Ο ένας μετά τον άλλον, τούρκοι αναλυτές, στρατιωτικοί, πολιτικοί, δημοσιογράφοι "επενδύουν" στο αφήγημα της κοινής επίθεσης Ελλάδος - ΗΠΑ στην τουρκία, "ανακαλύπτοντας" διάφορες πτυχές και σενάρια...


Στην αγγλόγλωσση ιστοσελίδα της φιλοκυβερνητικής Sabah (Daily Sabah) άρθρο του Χακί Οτζάλ, υπό τον τίτλο «Ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει: Γιατί ο Μητσοτάκης σκορπάει ελληνικά εδάφη στις ΗΠΑ;» αποπειράται να παραλληλίσει τις συνθήκες, πολιτικές αποφάσεις και παρεμβάσεις του διεθνούς παράγοντα, που οδήγησαν στη Μικρασιατική Εκστρατεία, που -όπως υπογραμμίζει- «θεωρείται η μεγαλύτερη εθνική καταστροφή στην ιστορία του σύγχρονου ελληνισμού», με την τρέχουσα ελληνική εξωτερική πολιτική.

Σύμφωνα με τον αρθρογράφο, «τώρα η Ιστορία φαίνεται να επαναλαμβάνεται. Στην πραγματικότητα, η Ιστορία δεν επαναλαμβάνεται αλλά οι άνθρωποι επαναλαμβάνουν τα λάθη που έκαναν τρομερή την Ιστορία κάποτε. Ο σημερινός Έλληνας πρωθυπουργός (δισ-δισέγγονος του Κυριάκου Βενιζέλου [sic], από τον οποίο έχει πάρει το όνομά του [sic]) Κυριάκος Μητσοτάκης, προσπαθεί να κρατήσει τον ελληνικό λαό στο σκοτάδι, λέγοντας ψέματα στους ανθρώπους του. Ο Έλληνας πρωθυπουργός παραχωρεί ελληνικές πόλεις, λιμάνια, νησιά στις Ηνωμένες Πολιτείες προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή στρατιωτικών βάσεων. Παραλείπει ωστόσο να ενημερώσει για τους κινδύνους που δημιουργούν αυτές οι βάσεις για την Ελλάδα. Το πρόσφατο συνωμοτικό σχέδιό του για υποκλοπές τηλεφώνων δημοσιογράφων και πολιτικών της αντιπολίτευσης φαίνεται επίσης να είναι μέρος των προσπαθειών του να αποκρύψει την πραγματική πρόθεση πίσω από την παράδοση ελληνικών εδαφών στις ΗΠΑ.

Προσπαθεί να παρουσιάσει αυτές τις βάσεις ως αμυντικό μηχανισμό ενάντια στον ‘τουρκικό κίνδυνο’, κάτι που ουδόλως ισχύει. Πρόκειται πιθανώς για τα πρώτα αποτυπώματα ενός μακροπρόθεσμου NeoCon-Globalist σχεδίου στο πλαίσιο μιας μετά-τη-Ρωσία Επιχείρησης Κίνα, όπως θα ήξερε κάθε παιδί γυμνασίου στη Μόσχα ή στο Πεκίνο. Ωστόσο, [οι βάσεις αυτές] δεν μπορούν να αποτελέσουν αποτρεπτικό μοχλό κατά της Τουρκίας, εάν επέλεγε μια στρατιωτική επιχείρηση εφόσον ή όταν εκδηλωθεί η επιθετικότητα της Ελλάδας κατά των θαλάσσιων συμφερόντων της Τουρκίας στην περιοχή του Αιγαίου», υποστηρίζει ο αρθρογράφος, το άρθρο του οποίου καταλήγει επαναφέροντας το θέμα των φερόμενων «ελληνικών παρενοχλήσεων» σε τουρκικά F-16.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.