Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πύργος: Συγκλονίζει η μητέρα του 14χρονου που του επιτέθηκαν Ρομά... «Τρόμαξα όταν είδα να τον χτυπάνε έτσι»!

  Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας του 14χρονου που δέχτηκε επίθεση έξω από εκκλησία στον Πύργο. Δύο μεγαλύτερα παιδιά, ένας 16χρονος και ...

 



Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας του 14χρονου που δέχτηκε επίθεση έξω από εκκλησία στον Πύργο. Δύο μεγαλύτερα παιδιά, ένας 16χρονος και ένας 18χρονος, περικύκλωσαν τον ανήλικο και του έριξαν χαστούκια στο πρόσωπο, ενώ εκείνος τους εκλιπαρούσε να σταματήσουν.

Μιλώντας στο Star για την περιπέτεια του παιδιού της, η μητέρα του 14χρονου ανέφερε ότι ήξερε πως ο γιος της δέχεται απειλές από μια ομάδα συνομιλήκων του, με αφορμή μια κόντρα για τις καταλήψεις στο σχολείο, όμως όταν είδε το βίντεο από την επίθεση κατάλαβε την έκταση του προβλήματος.

«Ήταν σοκαριστικό και εκεί κατάλαβα ότι τα πράγματα είναι σοβαρά. Νόμιζα ότι ήταν απλώς μια διαμάχη, αλλά όταν είδα να τον χτυπάνε έτσι, τρόμαξα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η επίθεση σε βάρος του παιδιού σημειώθηκε στα τέλη Ιουλίου. Η μητέρα ήθελε να υποβάλει μήνυση στην αστυνομία, όμως ο γιος της είχε φοβηθεί ότι τα πράγματα θα χειροτέρευαν. Από την ημέρα της επίθεσης, ο νεαρός δεν έχει βγει από το σπίτι του γιατί φοβάται για τη ζωή του, αφού αυτή δεν ήταν η μοναδική φορά που είχε δεχθεί βία από τα συγκεκριμένα άτομα.

«Αναγκάστηκα όλο το καλοκαίρι, να στείλω τον γιο μου στο χωριό για να ξεχαστεί το θέμα. Αλλά μόλις επέστρεψε, τον ξαναβρήκαν οι Ρομά στην γειτονιά, του επιτεθήκαν και τον απείλησαν ότι την επόμενη φορά θα είναι χειρότερα τα πράγματα. Φοβάται να βγει από το σπίτι. Μένει μέσα. Και όπου πάει, πάμε μαζί» τόνισε η μητέρα του 14χρονου.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.