Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Ελληνική Τρομοκρατία» μέχρι τη λίμνη Βάν... Η Τουρκία έβγαλε τους S-400 για να προστατεύσει την Άγκυρα και είναι σίγουρη για αυτό που την βρεί...!!!

«Τα ρωσικά S-400 που παραδόθηκαν στην Τουρκία προστατεύουν τώρα την Άγκυρα από τα ελληνικά πλήγματα», σημειώνει το πρακτορείο Avia.pro ενώ ...




«Τα ρωσικά S-400 που παραδόθηκαν στην Τουρκία προστατεύουν τώρα την Άγκυρα από τα ελληνικά πλήγματα», σημειώνει το πρακτορείο Avia.pro ενώ περιλαμβάνεται και φωτογραφικό υλικό που το αποδεικνύει.

Σύμφωνα με το πρακτορείο, «αφού η Ελλάδα απείλησε να εξαπολύσει τακτικές πυραυλικές επιθέσεις στο τουρκικό έδαφος, η Άγκυρα αποφάσισε να αναπτύξει επειγόντως αντιαεροπορικά συστήματα πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς S-400 που είχαν αγοραστεί προηγουμένως από τη Ρωσία στην περιοχή της τουρκικής πρωτεύουσας».

«Τα συγκροτήματα αναπτύχθηκαν στην αεροπορική βάση Myurted κοντά στην Άγκυρα. Και, προφανώς, το τελευταίο εμφανίστηκε εδώ πριν από μερικές εβδομάδες, αφού η Ελλάδα ανακοίνωσε ότι είχε τη δυνατότητα να χτυπήσει τον Βόσπορο και, πιθανώς, άλλες περιοχές της Τουρκίας, με τη βοήθεια των τακτικών πυραύλων κρουζ», σημειώνεται.

Φυσικά και όπως γίνεται αντιληπτό, οι Τούρκοι θορυβήθηκαν από τις δηλώσεις του αντιναύαρχου ε.α. Γιάννη Εγκολφόπουλου.

Ο Γιάννης Εγκολφόπουλος είχε υποστηρίξει ότι «πρώτα τα αεροπλάνα μας (σ.σ. ελληνικά) θα καταστρέψουν τις γέφυρες στην Κωνσταντινούπολη, θα εκτοξευθούν 3 πύραυλοι SCALP».

«Ο Γιάννης Εγολφόπουλος έκανε αλαζονικές δηλώσεις λέγοντας “γράψε με κεφαλαία. Όχι, δεν φοβόμαστε, δεν μας ενδιαφέρει. Ας κάνουν μια κίνηση, γιατί δεν ξέρουν τι θα τους γίνει. Φοβίζουν και μετά φεύγουν. Αυτά είναι Τούρκοι», ανέφεραν οι Τούρκοι.

«”Πρώτα, τα αεροπλάνα μας θα καταστρέψουν τις γέφυρες του Βοσπόρου στην Κωνσταντινούπολη, θα εκτοξευθούν τρεις πύραυλοι SCALP και μετά θα τους πούμε «μπορείτε να έρθετε τώρα”. Συνέχισε τις σκανδαλώδεις δηλώσεις του», σημείωνε τότε η τουρκική εφημερίδα Μilliyet.

Σε δορυφορική εικόνα που παρουσιάζεται, μπορείτε να δείτε το ρωσικό αντιαεροπορικό πυραυλικό σύστημα S-400 που αναπτύσσεται στο έδαφος της αεροπορικής βάσης Myurted.







Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που αυτά τα συστήματα αεράμυνας εμφανίζονται σε δορυφορικές εικόνες.

«Προφανώς, η Τουρκία ανησυχεί εξαιρετικά», σημειώνεται.

«Η προστασία της τουρκικής πρωτεύουσας έπρεπε να ανατεθεί σε ρωσικά συστήματα, τα οποία είναι ικανά να παρέχουν εξαιρετικά αποτελεσματική αναχαίτιση οποιωνδήποτε στόχων, συμπεριλαμβανομένων των πυραύλων κρουζ, σε αποστάσεις έως και 400 χιλιομέτρων», υπογραμμίζεται.sportime.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.