Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βίντεο σοκ με αεροσκάφος κάθετης απογείωσης Osprey να συντρίβεται σε αεροπλανοφόρο σκοτώνοντας τρεις πεζοναύτες

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε φαίνεται το MV-22 Osprey να επιχειρεί προσγείωση πάνω στο αποβατικό USS Green Bay και τελικά να συντρίβεται λόγ...






Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε φαίνεται το MV-22 Osprey να επιχειρεί προσγείωση πάνω στο αποβατικό USS Green Bay και τελικά να συντρίβεται λόγω τεχνικών προβλημάτων - Η τραγωδία είχε σημειωθεί το 2017



Ένα συγκλονιστικό βίντεο που δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά online πριν από λίγες μέρες καταγράφει τη στιγμή της συντριβής ενός αμερικανικού στρατιωτικού αεροσκάφους πάνω σε ένα πλοίο του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ, ένα τραγικό συμβάν που οδήγησε στον θάνατο τριών νεαρών πεζοναυτών το 2017.

Σύμφωνα με την Daily Mail, στα επίμαχα πλάνα που δημοσιεύτηκαν online το Σάββατο φαίνεται το αεροσκάφος MV-22 Osprey να επιχειρεί προσγείωση πάνω στο αποβατικό πλοίο USS Green Bay και τελικά να συντρίβεται λόγω τεχνικών προβλημάτων.

Το δυστύχημα - ένα από τα πολλά που έχουν σημαδέψει την ιστορία του εξελιγμένου ελικοπτέρου από την πρώτη του πτήση το 1989 - συνέβη στις στις 5 Αυγούστου του 2017, όταν το USS Green Bay βρισκόταν στην ακτή του Κουίνσλαντ, στην Αυστραλία.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.