Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Με σφαίρες στα πόδια ο τραυματίας από το επεισόδιο στο ΑΠΘ - Χειρουργείται στο «Γ. Γεννηματάς» - Επτά προσαγωγές...

Τον τραυματία που φαίνεται να είναι αλλοδαπός μετάφεραν στο νοσοκομείο δύο άτομα και τον άφησαν στην είσοδο - Συνεχίζονται οι έρευνες της Ε...





Τον τραυματία που φαίνεται να είναι αλλοδαπός μετάφεραν στο νοσοκομείο δύο άτομα και τον άφησαν στην είσοδο - Συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ για το αιματηρό επεισόδιο- Επτά προσαγωγές

Τραυματισμένος από σφαίρες στα πόδια μετέβη στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς ένας άνδρας που συμμετείχε στο επεισόδιο με πυροβολισμούς που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην πλατεία Χημείου του Αριστοτελειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τον τραυματία μετέφεραν μέχρι την είσοδο του νοσοκομείου δύο άτομα και μόλις τον άφησαν τράπηκαν σε φυγή. Αυτήν την ώρα υποβάλλεται σε χειρουργείο και θα ακολουθήσουν εξετάσεις.

Για το επεισόδιο, μέχρι στιγμής, έχουν γίνει επτά προσαγωγές από την αστυνομία και είναι πιθανόν τα δύο αυτά άτομα που μετέφεραν τον τραυματία στο νοσοκομείο να είναι ανάμεσα στους προσαχθέντες.

Στο σημείο της συμπλοκής βρίσκεται προσωπικό της σήμανσης που εξετάζει κάθε πιθανό και απίθανο σημείο προκειμένου να εντοπίσει ευρήματα και να ταυτοποιηθούν οι δράστες που συμμετείχαν στο αιματηρό επεισόδιο. Μέχρι τώρα παραμένουν άγνωστα τα κίνητρα και εξετάζονται όλα τα σενάρια από την αστυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, όλα έγιναν λίγο μετά τις 10 το βράδυ όταν ομάδα ατόμων εισήλθε εντός του campus και κινήθηκε προς την πλατεία Χημείου. Εκεί, φέρεται να συνεπλάκησαν με άτομα που βρίσκονταν ήδη στον χώρο ενώ μετά από λίγα λεπτά έπεσαν περίπου έξι πυροβολισμοί.

Από το συμβάν τραυματίστηκε τουλάχιστον ένα άτομο το οποίο αποχώρησε από το σημείο πριν φτάσουν οι αστυνομικοί.

Ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν έσπευσαν επί τόπου, απέκλεισαν τον χώρο που ήταν γεμάτος κηλίδες με αίματα και προχώρησαν σε αναζητήσεις των ατόμων. Πάνοπλοι αστυνομικοί σταμάτησαν ένα όχημα επί της οδού Αγίου Δημητρίου, στο ύψος του ΑΠΘ και προχώρησαν σε πέντε προσαγωγές ατόμων που βρίσκονταν εντός του και κρίθηκαν ύποπτοι.

Για αρκετά λεπτά ο δρόμος έκλεισε για την κυκλοφορία των οχημάτων μέχρι τα άτομα να μεταφερθούν με περιπολικό.

Αστυνομικοί με φακούς ξεκίνησαν να ψάχνουν για στοιχεία στην πλατεία Χημείου και, μέχρι στιγμής, έχουν εντοπιστεί τουλάχιστον πέντε κάλυκες και μια βολίδα, σύμφωνα με πληροφορίες.

Στον χώρο του πανεπιστημίου έφτασε λίγο μετά τις 11 το βράδυ και ο πρύτανης του ΑΠΘ, Νίκος Παπαϊωάννου ο οποίος στη συνέχεια κινήθηκε μέσα στο νοσοκομείο "Γ. Γεννηματάς" πιθανότατα για να ενημερωθεί για την κατάσταση του τραυματία. protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.