Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σοβαρός τραυματισμός τουρίστριας που βιντεοσκοπούσε απογείωση στο αεροδρόμιο της Σκιάθου

   Μία τουρίστρια από τη Βρετανία τραυματίστηκε την ώρα που κατέγραφε την απογείωση αεροσκάφους στο αεροδρόμιο της Σκιάθου. Είναι το δεύτερ...

  



Μία τουρίστρια από τη Βρετανία τραυματίστηκε την ώρα που κατέγραφε την απογείωση αεροσκάφους στο αεροδρόμιο της Σκιάθου. Είναι το δεύτερο περιστατικό τραυματισμού στο αεροδρόμιο μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Το περιστατικό σημειώθηκε στον εξωτερικό χώρο του αεροδρομίου Σκιάθου, ένα από τα «αγαπημένα» σημεία πολλών τουριστών που καταγράφουν τις απογειώσεις, βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους, παρά τις προειδοποιήσεις.

Η γυναίκα, 61 ετών από τη Βρετανία, εξαιτίας των αερίων από τους κινητήρες έπεσε στο έδαφος, από το πεζούλι όπου βρισκόταν για να καταγράψει την απογείωση, με αποτέλεσμα να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Το μεσημέρι διακομίστηκε από τη Σκιάθο στον Βόλο και στις 15.30 εισήχθη στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τo ατύχημα προκάλεσε την παρέμβαση της εισαγγελίας Βόλου. Προανάκριση διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Σκιάθου.

Στις 19 Ιουνίου είχε τραυματιστεί ελαφρά, χωρίς να χρειαστεί νοσηλεία, ένας άνδρας 79 ετών.

Ο άνδρας είχε βγει για περίπατο. Κινούνταν στον δρόμο, δίπλα από τον διάδρομο της Σκιάθου. Είδε το αεροπλάνο να κατεβαίνει, εκτίμησε όμως ότι θα προλάβαινε να περάσει από το σημείο. Επιτάχυνε το βήμα του, ωστόσο, δεν πρόλαβε. Από το αεροπλάνο που εκείνη την ώρα πλησίαζε πολύ κοντά στο έδαφος, δημιουργήθηκε κύμα αερίων, εξαιτίας του οποίου, ο περιπατητής εκτινάχθηκε στη θάλασσα, σε απόσταση περίπου 10 μέτρων από το σημείο που βρισκόταν!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.