Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Ο Ερντογάν σκοπεύει να προσαρτήσει την Βόρεια Κύπρο κατά την προεκλογική περίοδο» λένε τουρκοκυπριακά μέσα.

Είναι καιρό που το φωνάζουμε ότι κατα κεί το πάει ο Ερντογάν... Αλλά είναι πρώτη φορά που τόσο μεγαλόφωνα το ισχυρίζεται τουρκοκυπριακό μέσο...




Είναι καιρό που το φωνάζουμε ότι κατα κεί το πάει ο Ερντογάν... Αλλά είναι πρώτη φορά που τόσο μεγαλόφωνα το ισχυρίζεται τουρκοκυπριακό μέσο. Όχι ως επίκληση αλλά ως πληροφορία...

Σύμφωνα με τη Halkın Sesi (05.07.22), ο Τούρκος δημοσιογράφος Τζεβχερί Γκιουβέν υποστήριξε ότι ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Έρντογαν σκοπεύει να προσαρτήσει την κατεχόμενη Κύπρο κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου στην Τουρκία.

Σύμφωνα με επισκόπηση του Τ/κ Τύπου από το ΓΤΠ, ο Τούρκος δημοσιογράφος Τζεβχερί Γκιουβέν ανέφερε ότι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής των σχεδίων του Τούρκου Προέδρου είναι η Αγγλία, η οποία, σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν επιθυμεί να καταστεί μέλος της ΕΕ το σύνολο της Κύπρου.

Ο Τζεβχερί ισχυρίστηκε επίσης ότι οι 200 αστυνομικοί από την Τουρκία, που πρόσφατα δημοσιεύτηκε ότι θα στέλνονταν στα κατεχόμενα, θα χρησιμοποιηθούν προκειμένου να καταστείλουν αντιδράσεις και διαδηλώσεις σε περίπτωση που αποφασιστεί η προσάρτηση.

Οι αστυνομικοί, σημειώνει ο Γκιουβέν, δε θα φέρουν όπλα καθότι στην Κύπρο δεν υπάρχει εγκληματικότητα ούτε εντάσεις, ωστόσο σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί η προσάρτηση θα προκύψουν κοινωνικές αντιδράσεις και διαδηλώσεις και τότε θα υπάρχει ανάγκη αστυνομικής δύναμης, συμπλήρωσε.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.