Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ λέει ο Ψυχάκιας... Σαριγκιούλ : «Αν κάποιος θελήσει να σφετεριστεί τη γη της Τουρκίας, θα έρθουμε στην Αθήνα με τον πιο σκληρό τρόπο»

Ο Μουσταφά Σαριγκιούλ-πρόεδρος του μικρού κόμματος ¨Αλλαγή της Τουρκίας, που είχε έρθει στην Αθήνα και με φόντο την ελληνική βουλή άνοιξε τ...




Ο Μουσταφά Σαριγκιούλ-πρόεδρος του μικρού κόμματος ¨Αλλαγή της Τουρκίας, που είχε έρθει στην Αθήνα και με φόντο την ελληνική βουλή άνοιξε την τουρκική σημαία, μας συμβούλεψε και σήμερα .

Μεταξύ άλλων είπε και τα εξής :

¨Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε μια πολύ βαριά ομιλία σχετικά με την Τουρκία στην αμερικανική Γερουσία. Ταυτόχρονα στην ΕΕ, ένας Έλληνας ευρωβουλευτής έδειξε ασέβεια στην τουρκική σημαία μας. Εγώ από την Αθήνα, μπροστά από το κοινοβούλιο της Ελλάδας έκανα έκκληση για ειρήνη προς τον Μητσοτάκη. Εγώ του είπα να μην αναζητεί λύσεις στην Αμερική και να κοιτάξει να βελτιώσει τις σχέσεις του με την Τουρκία. Με τιμή και περηφάνια άνοιξα μπροστά στο κοινοβούλιο της Ελλάδας την σημαία με το μισοφέγγαρο και το αστέρι που μας άφησαν οι πρόγονοι και οι παππούδες μας.

……………….

Η Αμερική είναι πολύ μακριά σου, αν υπάρξει πυρκαγιά θα έρθουν τουρκικά αεροπλάνα να σου σβήσουν τη φωτιά. Είμαστε πάντα υπέρ της ειρήνης. Αλλά αν κάποιος θελήσει να σφετεριστεί τη σημαία και τη γη της Δημοκρατίας της Τουρκίας, θα έρθουμε στην Αθήνα με τον πιο σκληρό τρόπο, όπως απλώσαμε την τουρκική σημαία μπροστά στο ελληνικό κοινοβούλιο στην Αθήνα, αλλά δεν έχουμε τέτοια απαίτηση . Θέλουμε να είμαστε σε ειρήνη με όλους τους γείτονές μας¨.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.