Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συζυγοκτονία στο Ρέθυμνο: Θρήνος για την 56χρονη Γεωργία που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της – ΦΩΤΟ

Οργή και σοκ έχει προκαλέσει η νέα συζυγοκτονία που σημειώθηκε στο Ρέθυμνο, το πρωί της Κυριακής. Μία 56χρονη γυναίκα έπεσε νεκρή από τις μ...



Οργή και σοκ έχει προκαλέσει η νέα συζυγοκτονία που σημειώθηκε στο Ρέθυμνο, το πρωί της Κυριακής. Μία 56χρονη γυναίκα έπεσε νεκρή από τις μαχαιριές που της κατάφερε ο σύζυγός της μέσα στο σπίτι τους, στο χωριό Άνω Μαλάκι.

Είχε προηγηθεί έντονος καβγάς του ζευγαριού, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες του enikos.gr, η 56χρονη Γεωργία ήθελε να χωρίσουν και τον ενημέρωσε ότι θα ξεκινήσει τις διαδικασίες διαζυγίου. “Θα φύγω από το σπίτι” φέρεται να του είπε και τότε ο 60χρονος την σκότωσε, μαχαιρώνοντας την στον λαιμό.

Το cretapost δημοσιεύει φωτογραφίες της άτυχης 56χρονης που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον σύζυγό της



Ο γιος του ζευγαριού ήταν εκείνος που ενημέρωσε τους αστυνομικούς για τον φριχτό θάνατο της μητέρας του, από τα χέρια του πατέρα του.

“Ο πατέρας μου σκότωσε την μητέρα μου” φέρεται να είπε ο 31χρονος γιος τους, ενημερώνοντας τις Αρχές για το άγριο φονικό. Λίγο πριν, ο πατέρας του, τον είχε καλέσει στο τηλέφωνο και του είπε “σκότωσα την μάνα σου, έλα σπίτι”.



Ο δράστης αμέσως μετά την πράξη του πήγε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας του Ρεθύμνου και παραδόθηκε, ενώ υπέδειξε πού βρίσκεται το όπλο του εγκλήματος.

Το ζευγάρι είχε τρία ενήλικα παιδιά, μάλιστα πριν από λίγες ημέρες είχαν παντρέψει ένα από τα παιδιά τους. Αλλά η ευτυχία δεν κράτησε…

Τα πρώτα λόγια του δράστη στους αστυνομικούς

Όπως μετέδωσε νωρίτερα το enikos.gr, τα πρώτα λόγια του δράστη στους αστυνομικούς μετά την ομολογία του, ήταν “Το έχω μετανιώσει. Δεν ήθελα να το κάνω”.

Και συνέχισε λέγοντας “Θόλωσα, την αγαπούσα και δεν ήθελα να φύγει. Δεν ήθελα να χωρίσουμε”.

Ο δράστης πλέον κρατείται και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.