Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κάτω Πατήσια: Αλβανικό «Μπουμπούκι» ο 48χρονος πιστολέρο είχε συλληφθεί πάνω από 19 φορές!

Οι δύο νεκροί κακοποιοί είχαν πολύ βαρύ ποινικό μητρώο και είχαν συλληφθεί πολλές φορές - δεκάδες κάποιοι εξ αυτών - αλλά αφήνονταν ελεύθερ...




Οι δύο νεκροί κακοποιοί είχαν πολύ βαρύ ποινικό μητρώο και είχαν συλληφθεί πολλές φορές - δεκάδες κάποιοι εξ αυτών - αλλά αφήνονταν ελεύθεροι και συνέχιζαν την εγκληματική δράση τους

Όπως αποκάλυψε στο MEGA ο αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» και των «Νέων» Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο 48χρονος πιστολέρο είχε συλληφθεί αρκετές φορές.

Συγκεκριμένα, ο 48χρονος είχε συλληφθεί από αξιωματικούς της υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής στις αρχές Ιουνίου του 2022 για διακίνηση κοκαΐνης. Μάλιστα, ποσότητα κοκαΐνης είχε βρεθεί σε υπό επισκευή ΙΧ που είχε έξω από το φανοποιείο του στα Σεπόλια.

Το 2017 είχε κατηγορηθεί για οργάνωση κλοπής οχήματος.

Ο 46χρονος που έπεσε νεκρός στη φονική συμπλοκή αποφυλακίστηκε το 2015 παρά τα σοβαρά αδικήματα

Ο 46χρονος είχε κατηγορηθεί για την ίδια υπόθεση ναρκωτικών το 2022 και είχε αφεθεί ελεύθερος, ενώ είχε συλληφθεί τουλάχιστον 10 με 15 φορές από τα αστυνομικά τμήματα του Αγίου Παντελεήμονα, Πατησίων και Ψυχικού για ναρκωτικά, κλοπές και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Η 43χρονη που συμμετείχε στη συμπλοκή έχει συλληφθεί 22 φορές για τον νόμο περί σωματεμπορίας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρχαν διαφορές μεταξύ των δύο ποινικών για υποθέσεις ναρκωτικών και φαίνεται πως είχαν καυγαδίσει λίγες ώρες νωρίτερα πριν την συμπλοκή.

Μέσα σε δύο χρόνια έχουν σημειωθεί 15 συμπλοκές μεταξύ συμμοριών στην Αττική.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.