Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γιατί οι ΗΠΑ αγαπούν να πιστεύουν στα UFO... Η πρώτη επίσημη ακρόαση στο Κογκρέσο!

   Οι περισσότεροι Αμερικανοί πιστεύουν στους εξωγήινους. Ιστορίες με μυστηριώδη σκάφη, που αιωρούνται στον αέρα ή ταξιδεύουν με υπερηχητικέ...

  



Οι περισσότεροι Αμερικανοί πιστεύουν στους εξωγήινους. Ιστορίες με μυστηριώδη σκάφη, που αιωρούνται στον αέρα ή ταξιδεύουν με υπερηχητικές ταχύτητες, προκαλούν το ενδιαφέρον από τη δεκαετία του 1950. Τελευταία, λάτρης των UFOs είναι και η… κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Αυτό το μήνα, αναφέρεται σε άρθρο των Financial Times, που αναδημοσιεύει το euro2day, οι ΗΠΑ πραγματοποίησαν την πρώτη ακροαματική διαδικασία στο Κογκρέσο από την δεκαετία του 1960 για τα UFOs.

Αξιωματούχοι του Πενταγώνου κατέθεσαν πως έλαβαν 400 αναφορές για θεάσεις από στρατιωτικό προσωπικό, συμπεριλαμβανομένου ενός προηγουμένως απόρρητου βίντεο, στο οποίο ένα σφαιρικό αντικείμενο φαίνεται να πέρασε «βολίδα» δίπλα από ένα μαχητικό αεροσκάφος.

Ορισμένοι κριτικοί βλέπουν τον μεταπολεμικό ενθουσιασμό με τους εξωγήινους ως αντανάκλαση του φόβου του κομμουνισμού και των επιθετικών ξένων δυνάμεων. Μεταξύ του 1947 και 1969, η αμερικανική πολεμική αεροπορία συγκέντρωσε 12.618 αναφορές για θεάσεις. Περισσότερες από 700 χαρακτηρίστηκαν ως «αγνώστου ταυτότητας». Το project στη συνέχεια διαλύθηκε.

Ο αμερικανικός στρατός κράτησε μυστικοπαθή στάση αναφορικά με τη δημοσιοποίηση αναφορών ανεξήγητων εναέριων φαινομένων μετά από αυτό. Οι επίσημες έρευνες δεν δημοσιεύονταν, μέχρι πέρυσι οπότε γνωστοποιήθηκε μία έκθεση.


  

Οι δημόσιες αναφορές που συγκέντρωσε το US National UFO Reporting Center δείχνουν πως ο κόσμος εξακολουθεί να εντοπίζει πολλά περίεργα αντικείμενα στον ουρανό. Από τότε που δημιουργήθηκε, το 1974, ποτέ δεν πέρασε μήνας χωρίς κάποια αναφορά θέασης.

Οι κρατικές προσπάθειες να ενθαρρύνει τη δημιουργία συγκεκριμένων προτύπων για τις αναφορές μπορεί να προκαλέσει αύξηση των τελευταίων. Τα πραγματικά μη καταχωρημένα εναέρια αντικείμενα συνιστούν κίνδυνο για την αεροπορική κίνηση και την εθνική ασφάλεια, ασχέτως της προέλευσής τους. Υπάρχουν φόβοι πως θα μπορούσαν να αντιπροσωπεύουν επαναστατική τεχνολογία που έχουν αναπτύξει οι ξένοι αντίπαλοι.

Οι Αμερικανοί αξιωματούχοι θέλουν να αποφύγουν τη λέξη «εξωγήινος». Συχνά αποδίδουν τις θεάσεις UFO σε drones, στρατιωτική δραστηριότητα ή σκουπίδια που βρίσκονται στον αέρα, όπως για παράδειγμα ξεφουσκωμένα μετεωρολογικά μπαλόνια.

Ο ανθρώπινος νους μπορεί να υποβληθεί πολύ εύκολα, αν και η επιστημονικά σεβαστή θεωρία του άπειρου σύμπαντος υπονοεί την ύπαρξη και άλλων μορφών ζωής σε άλλους πλανήτες.

Όπως παραδέχεται η πιο πρόσφατη κρατική αναφορά, οι περισσότερες θεάσεις UFO παραμένει αδύνατον να αναγνωριστούν. Αλλά εάν πολλαπλασιαστούν, μπορεί να παραπέμπουν σε κάτι άλλο, πέρα από μικρά πράσινα ανθρωπάκια σε ιπτάμενους δίσκους.

Τα δεδομένα μπορεί να αντανακλούν μια αυξανόμενη παράνοια. Οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους βρίσκονται για μια ακόμα φορά εγκλωβισμένοι σε μια επικίνδυνη αντιπαράθεση με την Ρωσία και την Κίνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.