Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι τούρκοι στοχοποίησαν και τον Άγιο Ευστράτιο! Tουρκική NAVTEX σκάνδαλο που κατηγορεί την Ελλάδα με φωτογραφίες για στρατικοποίηση του νησιού!

Στην φωτογραφία το μνημείο «Μολών Λαβέ» που έχει στηθεί στη μνήμη του Πιλότου μας Νίκου Σιαλμά Με NAVTEX που δημοσίευσε σήμερα η Τουρκία κα...



Στην φωτογραφία το μνημείο «Μολών Λαβέ» που έχει στηθεί στη μνήμη του Πιλότου μας Νίκου Σιαλμά


Με NAVTEX που δημοσίευσε σήμερα η Τουρκία κατηγορεί την Ελλάδα πως παραβιάζει το αποστρατικοποιημένο καθεστώς του νησιού Άγιος Ευστράτιος

Γράφουν τα εξής :

TURNHOS N/W : 0600/22 (İzmir NAVTEX Station) (Published Date: 15-06-2022 12:13)

TURNHOS N/W : 0600/22
AEGEAN SEA
1. LIMNOS NAVTEX STATION MESSAGE NUMBER LA63-130/22 PROMULGATED ON 10 JUN 22 IS A VIOLATION OF DEMILITARIZED STATUS OF AYA EVSTRATIOS ISLAND SET BY THE 1923 LAUSANNE PEACE TREATY.

Δηλαδή οι Τούρκοι θεωρούν λογικό να βγαίνει ο κάθε αξιωματούχος τους και αν απειλεί την κυριαρχία των νησιών και από την άλλη περιμένουν πως αυτά τα νησιά θα είναι αφοπλισμένα ! Βρε πολύ έξυπνοι είναι πια αυτοί !

Μάλιστα στο άρθρο της Τζουμχουριετ όπου γίνεται λόγος για τη νέα NAVTEX της Τουρκίας υπάρχουν οι εν λόγω φωτογραφίες από ελληνικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις στον Άγιο Ευστράτιο, στις οποίες αναγράφονται τα εξής :

Ελικοδρόμιο/στρατιωτικό φυλάκιο

Στρατιωτικό φυλάκιο

Στρατιωτικό φυλάκιο/ Σημείο Παρατήρησης

Ελικόπτερο που φωτογραφήθηκε στη συγκεκριμένη πίστα

Ελληνικό καταδρομικό αγκυροβολημένο στο λιμάνι


https://tourkikanea.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.