Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βίντεο – σοκ με τη στιγμή που άντρας ρίχνει γυναίκα στις γραμμές του μετρό... Την πλησίασε από πίσω, την άρπαξε και την έσπρωξε

Ένα σοκαριστικό βίντεο ήρθε στη δημοσιότητα και δείχνει τη στιγμή που ένας άντρας ρίχνει βίαια μια 52χρονη στις γραμμές του μετρό στο Μπρον...









Ένα σοκαριστικό βίντεο ήρθε στη δημοσιότητα και δείχνει τη στιγμή που ένας άντρας ρίχνει βίαια μια 52χρονη στις γραμμές του μετρό στο Μπρονξ την περασμένη Κυριακή.

Τις εικόνες έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία της Νέας Υόρκης και σε αυτές φαίνεται ο άντρας να επιτίθεται στη γυναίκα στον σταθμό Jackson Avenue.

Ο άντρας, ο οποίος φορά καπελάκι και λευκό μπλουζάκι, πλησιάζει τη γυναίκα από πίσω, την αρπάζει και τη σπρώχνει στις γραμμές.

Η γυναίκα έπεσε αρχικά στην πλατφόρμα και στη συνέχεια στις ράγες. Περαστικοί τη βοήθησαν να ανέβει ξανά, ενώ ευτυχώς δεν πλησίαζε κάποιος συρμός όταν όλα αυτά τα δραματικά συνέβαιναν.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση, σύμφωνα με την αστυνομία, η οποία αναζητά πληροφορίες για τον δράστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.