Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΑΑΑΑΑΑΑΠ...!!! Στέιτ Ντιπάρτμεντ για νησιά: «Η κυριαρχία και η εδαφική ακεραιότητα πρέπει να γίνονται σεβαστές και να προστατεύονται» απάντησε σε τούρκο δημοσιογράφο!

Η κυριαρχία και η εδαφική ακεραιότητα όλων των χωρών πρέπει να προστατεύεται, σημείωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ για το θέμα της «στρατιωτικοποίη...




Η κυριαρχία και η εδαφική ακεραιότητα όλων των χωρών πρέπει να προστατεύεται, σημείωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ για το θέμα της «στρατιωτικοποίησης των ελληνικών νησιών» στο Αιγαίο που εγείρει η Τουρκία.



Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των διαπιστευμένων συντακτών στο αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών, Τούρκος δημοσιογράφος είπε ότι η Αθήνα εξοπλίζει τα νησιά κατά παραβίαση διεθνών συνθηκών και ρώτησε ποια είναι η θέση των ΗΠΑ για το θέμα.

Ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Νεντ Πράις του απάντησε «η θέση μας είναι η ίδια που ακούσατε πριν από μερικές εβδομάδες: η κυριαρχία και η εδαφική ακεραιότητα όλων των χωρών πρέπει να γίνονται σεβαστές και να προστατεύονται».

Ο κ. Πράις επανέλαβε τη πάγια θέση της κυβέρνησης των ΗΠΑ, που προτρέπει στη διπλωματική διευθέτηση των διαφορών και στην αποφυγή προκλητικής ρητορικής που μπορεί να οδηγήσει στην αναζωπύρωση των εντάσεων.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.