Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δολοφονία στα Πατήσια: Γι’ αυτό σκότωσα τον αδελφό μου – Νέες πληροφορίες

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την άγρια δολοφονία στα Πατήσια, όπου ένας 59χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 69χρον...



Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την άγρια δολοφονία στα Πατήσια, όπου ένας 59χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 69χρονο αδελφό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο 59χρονος δράστης είπε στους αστυνομικούς ότι ο αδελφός του ήταν πρώην αστυνομικός και τον κακομεταχειριζόταν συχνά.

“Με χτυπούσε και δεν μου φερόταν καλά. Είχαμε προσωπικές και οικονομικές διαφορές για το σπίτι” ανέφερε στους αστυνομικούς. Ο δράστης φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

“Γειά σας, σκότωσα τον αδελφό μου”

Ο 59χρονος σκότωσε τον αδελφό του και στη συνέχεια παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα. Η δολοφονία έγινε στην οδό Καυταντζόγλου 15 και στη συνέχεια πήγε μόνος του στο ΑΤ της περιοχής. Τα πρώτα του λόγια ήταν: “Γειά σας, σκότωσα τον αδελφό μου”.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στη διεύθυνση που τους έδωσε, και βρήκαν το πτώμα του άτυχου 69χρονου, όπως ακριβώς είχε περιγράψει ο δράστης. Το θύμα έχει πολλαπλές μαχαιριές στον θώρακα και στην κοιλιά.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.