Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χανιά: Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε βοσκός επειδή έδειξε τα γεννητικά του όργανα σε τουρίστες

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε ένας 30χρονος βοσκός από τα Χανιά σήμερα Τρίτη (28.6.2022) το πρωί επειδή τον κατήγγειλαν τουρίστες ότι τους έδειξε ...





Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε ένας 30χρονος βοσκός από τα Χανιά σήμερα Τρίτη (28.6.2022) το πρωί επειδή τον κατήγγειλαν τουρίστες ότι τους έδειξε τα γεννητικά του όργανα.



Όπως αναφέρει το flashnews.gr, το ζευγάρι τουριστών από τη Γαλλία οδηγούσαν χθες σε δρόμο της Κισάμου στα Χανιά, κοντά στο Έλος, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε στον δρόμο τους ο βοσκός με ένα κοπάδι προβάτων. Ο οδηγός σταμάτησε το ενοικιασμένο αυτοκίνητο και περίμενε μέχρι να περάσει το κοπάδι τον δρόμο.

Οι τουρίστες είχαν και το μωρό τους μαζί, όταν ο βοσκός έβαλε το πρόσωπό του στο τζάμι του αυτοκινήτου και άρχισε να κάνει άσεμνες χειρονομίες στο ζευγάρι ενώ το αποκορύφωμα των πράξεών του ήταν ότι κατέβασε μέχρι και το παντελόνι του, δείχνοντάς τους τα γεννητικά του όργανα.

Οι τουρίστες, σοκαρισμένοι, κατήγγειλαν το περιστατικό στο ΑΤ Κισάμου και ο 30χρονος βοσκός συνελήφθη λίγες ώρες μετά. Σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και δικάστηκε στο αυτόφωρο δικαστήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.