Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα... Η απάντηση των μονάδων της ΑΣΔΕΝ στις απειλές της Τουρκίας

Αθόρυβα, μεθοδικά, χωρίς να πτοούνται από τους λεονταρισμούς της Τουρκίας, οι Σχηματισμοί και οι Μονάδες της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκηση...









Αθόρυβα, μεθοδικά, χωρίς να πτοούνται από τους λεονταρισμούς της Τουρκίας, οι Σχηματισμοί και οι Μονάδες της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ «ΑΙΓΕΑΣ») βρίσκονται σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα.

Τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρα καθώς και τη νύχτα, πραγματοποιούνται συνεχώς εκπαιδευτικές βολές, με όλα τα οπλικά συστήματα.

Ακολουθώντας τις εντολές και κατευθύνσεις του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου και του Αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση, ο ΑΣΔΕΝάρχης Αντιστράτηγος, Δημήτριος Χούπης, έχει δώσει εντολή, για αυξημένη επιτήρηση σε νησίδες και βραχονησίδες της Περιοχής Ευθύνης του.

Στην προσπάθεια αυτή, συμβάλουν τα μέγιστα και καταδρομείς της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου του ΓΕΕΘΑ, σ,τους οποίους ο ΟΥΚας Στρατηγός Κων. Φλώρος, έχει δώσει εντολή για κοινή εκπαιδευτική δράση, με τις μονάδες της ΑΣΔΕΝ.

Το ηθικό των άριστα εκπαιδευμένων γυναικών και ανδρών των μονάδων της ΑΣΔΕΝ, είναι υψηλό. Κανείς τους δεν εφυσηχάζει και δεν πτοείται. Ειδικά τα Σαββατοκύριακα, όπως το πριν δύο ημέρες, όπου η νύχτα έγινε μέρα, μέσα από τις διόπτρες των Ελληνικών όπλων.




Αυτή είναι και η απάντηση των στελεχών της ΑΣΔΕΝ στην Τουρκία. Ας μην ξεγελαστούν και κάνουν το λάθος… https://www.kranosgr.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.