Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δίκη Χρυσής Αυγής... Με απώλεια συνείδησης και ψευδαισθήσεις ο Μιχαλολιάκος λόγω Κορονοϊού και ο δικηγόρος του ζητάει αναβολή...!!!

  Στο εδώλιο ξανά η Χρυσή Αυγή και ο δικηγόρος του Νίκου Μιχαλολιάκου κατέθεσε αίτημα αναβολής της δίκης επικαλούμενος λόγους υγείας του εν...

 



Στο εδώλιο ξανά η Χρυσή Αυγή και ο δικηγόρος του Νίκου Μιχαλολιάκου κατέθεσε αίτημα αναβολής της δίκης επικαλούμενος λόγους υγείας του εντολέα του.

Της Άννας Κανδύλη

Συγκεκριμένα όπως δήλωσε στο δικαστήριο ο κ. Δημήτρης Παπαδέλλης προσκομίζοντας και σχετικά έγγραφα, ο καταδικασμένος πρωτόδικα ως αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης της Χ.Α:

«Νόσησε με κορονοϊό αλλά το αντιμετώπισαν αργά, έπειτα από 9 ημέρες. Νοσηλεύτηκε σε ΜΕΘ δύο μήνες και βρίσκεται πλέον σε κέντρο αποκατάστασης» ανέφερε ο δικηγόρος συμπληρώνοντας πως αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και απώλεια συνείδησης με ακουστικές και οπτικές ψευδαισθήσεις.

«Είναι μια δίκη αυτής της έντασης και ο άνθρωπος δεν έχει δει καν την απόφαση του πρωτόδικου δικαστηρίου που δημοσιεύτηκε την 1η Απριλίου. Δεν την έχει διαβάσει» συμπλήρωσε.

Γιάννης Λαγός: « Πολιτικός κρατούμενος»

«Γιάννης Λαγός, πολιτικός κρατούμενος» φώναξε ο άλλοτε βουλευτής της Χ.Α. και νυν ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός κατά την ανάγνωση του καταλόγου των κατηγορουμένων.

Σημειώνεται ότι από τους 54 κατηγορουμένους που δικάζονται σε δεύτερο βαθμό, μόνο οι 16 ήταν παρόντες στη δικαστική αίθουσα, ενώ οι πέντε παραστάθηκαν χωρίς δικηγόρο και θα πρέπει να τους διορίσει το δικαστήριο.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.