Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κιλιτσντάρογλου σε Ερντογάν, δηλαδή Κεμαλικοί σε Ερτνογάν: «Αν βαστά η καρδιά σου, κάνε βήμα για τα νησιά, θα σε στηρίξουμε»

Δέκα ερωτήσεις στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην Τουρκία, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου απηύθυνε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά την πρω...



Δέκα ερωτήσεις στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην Τουρκία, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου απηύθυνε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά την πρωινή ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα. Μία από τις ερωτήσεις αφορούσε στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.

«Είστε μαζί με την Τουρκία στις προσπάθειές της να δημιουργήσει μόνιμες οικονομικές ζώνες στη συνοριακή γραμμή στη Μεσόγειο και το Αιγαίο; «ρώτησε ο Ερντογάν για να πάρει την απάντηση του Κιλιτσντάρογλου μέσω Twitter:




«Η στάση μας είναι ξεκάθαρη. Είναι επιτακτική ανάγκη να αυξήσουμε την πίεση σε Μεσόγειο και Αιγαίο. Δεν γίνεται δουλειά όταν λες “βγάζω το πλοίο” και μετά το τράβας πίσω ή όταν παρακαλάς όπως “μακάρι να με καλούσε ο Μπάιντεν”. Αν βαστά η καρδιά σου, κάνε βήμα για τα κατεχόμενα οπλισμένα νησιά. Θα σε στηρίξουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.