Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γιώργος Τράγκας: Είχαν ξεκινήσει τρεις οικονομικοί έλεγχοι εις βάρος του, αλλά δεν κατέληξαν πουθενά... Γιατί άραγε;

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις σχετικά με την αμύθητη περιουσία που κατάφερε να συγκεντρώσει ο Γιώργος Τράγκας. Σύμφωνα με ρεπορτάζ τ...





Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις σχετικά με την αμύθητη περιουσία που κατάφερε να συγκεντρώσει ο Γιώργος Τράγκας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, εις βάρος του δημοσιογράφου εκκρεμούσαν τρεις έρευνες των οικονομικών διωκτικών αρχών, με την πρώτη να ξεκινά το 2014, χωρίς ωστόσο να έχει βγει το οποιοδήποτε πόρισμα! Μάλιστα, οι έρευνες αυτές αφορούσαν στοιχεία της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα που μάλλον δεν «έξυναν» ούτε την κορυφή του παγόβουνου...

Η πρώτη έρευνα ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2014, οπότε και ο τότε οικονομικός εισαγγελέας έδωσε σχετική εντολή για τυχόν φοροδιαφυγή και ξέπλυμα από τον εκδότη, έπειτα από ανώνυμη καταγγελία για τα σπίτια του στη Γαλλία. Από την έρευνα δεν προέκυψε απολύτως τίποτα, γεγονός που προκάλεσε και την εντύπωση του οικονομικού εισαγγελέα, που εν τω μεταξύ είχε αλλάξει θέση.

Η δεύτερη έρευνα αφορά σε ένα υπερπολυτελές, σε προνομιακό σημείο, ακίνητο στην Κέρκυρα, ονομαστικής αξίας 200.000 ευρώ -η πραγματική υπολογίζεται στο 20πλάσιο. Τότε η έρευνα όντως είχε διαπιστώσει ότι ο Γιώργος Τράγκας, μέσω offshore, είχε αγοράσει με παρατυπίες το ακίνητο και του είχε επιβληθεί πρόστιμο, ισόποσο με την ονομαστική αξία του, δηλαδή... 200.000 ευρώ.

Η βίλα αυτή βρίσκεται στην περιοχή Καλάμι στη βορειοανατολική Κέρκυρα, σε προνομιακή θέση, και είχε την ονομασία «Felicita», δηλαδή «Ευτυχία». Πριν από δύο χρόνια, που ο Γιώργος Τράγκας έβαλε πωλητήριο στην «Ευτυχία», ζητούσε πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Η τρίτη έρευνα, που ξεκίνησε αλλά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφορούσε σε ένα έμβασμα ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ για αγορά ακινήτου στο Παρίσι.

Στο ρεπορτάζ του Alpha παρουσιάζεται η βίλα στην Κέρκυρα, καθώς και το διαμέρισμα που είχε ο εκδότης, αξίας 2,4 εκατομμυρίων ευρώ, στην 5η Λεωφόρο του Μανχάταν, στη Νέα Υόρκη.

Ο σταθμός είχε κάνει ρεπορτάζ και στο τεράστιας αξίας ακίνητο που είχε ο Γιώργος Τράγκας στο Παρίσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.