Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σίγουροι οι τούρκοι ότι ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΜΕ τα αεροδρόμια...!! Ξεκίνησαν ασκήσεις ταχείας επισκευής αεροδιαδρόμων...!!!

Την πληροφορία την δίνει το ίδιο του τουρκικό ΥΠΑΜ... με ανακοίνωση του! Καλώς κάνουν και αναμένουν τους Ελληνικούς βομβαρδισμούς. Αλλά δεν ...








Την πληροφορία την δίνει το ίδιο του τουρκικό ΥΠΑΜ... με ανακοίνωση του! Καλώς κάνουν και αναμένουν τους Ελληνικούς βομβαρδισμούς. Αλλά δεν πρέπει να είναι σίγουροι πως μετά θα είναι σε οποιαδήποτε θέση να τα επισκευάουυν κιόλας... Μετά τα πρώτα πλήγματα ακολουθούν τα δδεύτερα. Ανάσα δεν θα προλαβαίνουν να πάρουν... Διαβάστε:

Στο πλαίσιο της Άσκησης Επιστράτευσης ΚΕΡΑΥΝΟΣ-2022, πραγματοποιήθηκαν «Άσκηση ταχείας επισκευής αεροδιαδρόμου¨ και «Εγκατάσταση -σετ από φορητές μπάρες και σετ φωτισμού». Στην άσκηση συμμετείχε ως παρατηρητής και η αντιπροσωπεία της Πολεμικής Αεροπορίας του Πακιστάν.
¨Υπουργείο Αμύνης της Τουρκίας...

Να κάνουν και μια άσκηση ταχείας επισκευής των γεφυρών στο Βόσπορο και του Προεδρικού Μεγάρου τους. Μην πούνε ότι δεν τους είχαμε προειδοποιήσει...  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.