Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Άρχισαν οι ομολογίες για την καταστροφή της τουρκίας! Κιλιτσντάρογλου: «Να παραμείνουμε πιστοί στη Μοντρέ για την ασφάλειά μας»

Να βάλουμε κι εμείς ένα χεράκι να τελειώνουμε μια ώρα νωρίτερα με την ντροπή της ανθρωπότητας, να πάψει να ανησυχεί και ο Κιλιντσάρογλου... ...




Να βάλουμε κι εμείς ένα χεράκι να τελειώνουμε μια ώρα νωρίτερα με την ντροπή της ανθρωπότητας, να πάψει να ανησυχεί και ο Κιλιντσάρογλου...

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Τουρκίας, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την Τουρκία από τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Ζήτησε την επείγουσα σύγκληση της βουλής για να συζητηθούν οι εξελίξεις σε επίπεδο αρχηγών και επίσης δήλωσε ότι η Τουρκία θα πρέπει να παραμείνει πιστή στη συνθήκη του Μοντρέ για την ασφάλειά της.

«Διανύουμε μια εξαιρετικά στρατηγική και προβληματική στιγμή για τη χώρα μας. Έχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο που θα καταστραφούμε αν δεν έρθουν (Ρώσοι) τουρίστες και σταματήσει η ροή φυσικού αερίου. Αν δεν μπορούμε να αγοράσουμε σιτάρι, είμαστε κατεστραμμένοι.

Η Σύμβαση του Μοντρέ για τα Στενά είναι πολύ σημαντική για την ασφάλεια της Τουρκίας. Κάθε λάθος βήμα, που θα κάνουμε, θα μας κοστίσει πολύ», προειδοποίησε ο πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP), ο οποίος επιστρέφει στην Άγκυρα, διακόπτοντας το πρόγραμμά του στο Ντενιζλί της Τουρκίας, και συγκαλώντας έκτακτη συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής του κόμματος.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.