Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: Σκηνές χάους στην πλατεία Καλλιθέας – Πετροπόλεμος από αναρχικούς και χημικά απάντηση από τα ΜΑΤ!

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, ThessToday.gr, από νωρίς το βράδυ βρίσκονταν στο σημείο διμοιρίες των ΜΑΤ και ισχυρές αστυνομικές δ...




Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, ThessToday.gr, από νωρίς το βράδυ βρίσκονταν στο σημείο διμοιρίες των ΜΑΤ και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, με αφορμή το προγραμματισμένο πάρτι οικονομικής ενίσχυσης με συνοδεία μουσικής που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Καλλιθέας. 

Περίπου στις 22:00 οι τελευταίοι απηύθυναν κάλεσμα για συγκέντρωση περισσότερων ατόμων στο σημείο, με αποτέλεσμα να ανταποκριθούν περίπου 50. Λίγες ώρες αργότερα, όπου είχε απομείνει πλέον λίγος κόσμος στην πλατεία, ξέσπασαν επεισόδια , με την πλευρά των συμμετεχόντων στο πάρτι να φωνάζει συνθήματα και να ρίχνει πέτρες στις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., και οι τελευταίοι να απαντούν με εκτεταμένη χρήση χημικών, τα οποία προκάλεσαν μία αποπνικτική ατμόσφαιρα. Παράλληλα, σημειώθηκαν φθορές σε ένα σταθμευμένο όχημα.

Ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό στα στενά της Άνω Πόλης μέχρι και στην οδό Κασσάνδρου, με την αστυνομία να προχωρά σε έξι προσαγωγές ατόμων.

Σημειώνεται πως αν και μετά τα επεισόδια δεν βρισκόταν κανείς στην πλατεία, μία διμοιρία των ΜΑΤ παρέμεινε έως και τις 2 το βράδυ.

Όπως δήλωσαν κάτοικοι της περιοχής στο ThessToday.gr, επί μισή ώρα βρίσκονταν σε εξέλιξη τα επεισόδια, και υπήρχαν σε κάθε στενό μαζεμένα άτομα που έτρεχαν, σαν να φαίνονταν χαμένα.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.